Thursday, April 21, 2016

illallah villkor




illallah villkor
============

Illallah mycket på grund av fördelarna med denna värld och nedan, och sociala förmåner erhålls, men alla bör veta att som muslim, illallah inte tillräckligt för att uttala, men sanning och tjäna pharayasamuha och villkor måste vara uppfyllda, vilket Koranen och sunnahaya. Varje muslim vet en sak som, genom handlingar av dyrkan som vi kan uppnå närhet till Gud, det finns vissa villkor, som inte accepteras, utom dyrkan. Till exempel, inte accepterar bön utan tvagning, liknar Hajj men tar inte hans tillstånd, liknande den uppsättning av alla dyrkan inte accepteras utan villkor, villkoren i Koranen och har sannahaya. Liknande illallah accepteras inte, förrän man skulle uppfylla sina villkor, som beskrivs i Koranen och Hadith.
Vår idealiska förhållanden illallah föregångare, har betonat påminnelsen. Eftersom, förutom genomförandet av villkoren är inte acceptabelt illallah. Till exempel, Imam Hasan al-Basri. Berättat, frågades han: "Vissa människor säger: att" illallah säger att han kommer att träda in i Paradiset. Han sade att illallah säga, och han kommer att betala sin grund, och pharayasamuha kommer in i Paradiset. "
Hans fru begravdes Farazdaq berömda arabiska poet, Hasan al-Basri sade till honom då, vad du har förberett för denna dag? Han sade: sjuttio år illallah vittnen är redo. Hasan al-Basri sade: "Din förberedelse är mycket trevligt, Det finns flera villkor utan illallah. Tycker du inte vågar anklaga kyska kvinnor kommer aldrig ".
Wahab bin munabbiha en person sade att frågan var: "Vad illallah är nyckeln till paradiset? Han sade, naturligtvis, men varje nyckel har tänder, tänder med en nyckel om du tar kommer att öppnas för dig, annars inte öppnas. Han har pekat tänder som illallah villkor. "
Dessa meddelanden (kommande), Ibn Rajab, al-Ikhlas kalimatula "(s. 14) nämns i boken.

Ilamadera klart för människorna i Koranen och Sunnah som har sökt, men illallah sju villkor är inte acceptabelt, de är:
1. Att känna till innebörden av ordet, har ordet hittats i vad som är känt och vad som inte är viktigt, vilket är motsatsen till okunskap om dess innebörd.
II. Ordet, som har visat sig vara övertygad om nödläge, vilket strider mot ord förvirring och tvivel.
3. Varje ord visas i sin helhet uppriktighet, hans pengar och tid att genomföra de krav som shirk riyake unna motsatsen.
4. Word hjärta att veta sanningen, vilket är motsatsen till en lögn.
5. Kalemaya hittade själv (Gud) är kär, hat och bitterhet för honom att uttrycka någon form av motsatsen.
6. Och efterfrågan på pengar är viktigt att visa lojalitet till ordet, vilket är motsatsen till dess innebörd och kräver att lämna.
7. Innebörden av ordet och krav som måste vidtas brådskande, vars genomförande anspråk på att förhindra och vända dess innebörd.
En dikt av bok Kunskap har samlat sju villkor, såsom:
علم يقين وإخلاص وصدقك مع
محبة وانقياد والقبول لها

1. "Kunskap" och krävde pengar, två. "Yaqeen" övertygade om att efterfrågan på pengar, 3. "Uppriktighet" och kräver pengar för att genomföra och Sirke Rhea är inte inblandad. 4. "Sidaka" ordet betyder, och efterfrågan är satyaropa. 5. "Love" håller på att inrättas för att älska kalemaya, 6. "Inakiyada" ovillkorlig lojalitet mot kalemaya sätts up-displayer, och 7. "Godkänt" ordet betyder, och kräver att bli accepterad.

No comments:

Post a Comment