Monday, October 26, 2015

Verjaardag van de islam mee eens ???




Verjaardag van de islam mee eens ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vandaag is de verjaardag van onze samenleving is een modeverschijnsel geworden. Maar de geboortedag van de islam is helemaal verboden. In de islam is er niets te vieren verjaardagen. Uw verjaardag, geen huwelijk Dag, dood, enz. Wat er ook gebeurt, het is niet toegestaan ​​om dat elke dag te doen.
===========
Eerste karanah
===========
Dit is de weldoener van de Dag van de naleving. De eigenaar van het welzijn van de geweldige gastheren. Derhalve heeft het geen manier om te bepalen welke hosts men kan bereiken. Echter, het welzijn van de dag, hoop dat je houden aan onttrekken.
_____________________
De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) zei: tekenen van het kwaad of slecht idee dat de mens heeft zijn eigen, gaf hij het in principe weg om de verantwoordelijkheid en de plicht onttrekken. (Musnad ahamadah 2220)
_____________________
Niemand geïnterviewd voor het oprecht advies we niet de dag te observeren. Als je dit doet de hele dag met hen was de vraag ?? Er is slechts één antwoord aan hen te achtervolgen op ASABE vreemde cultuur.
_____________________
ﷺ de profeet zegt dat naties die persoon, hij zou worden beschouwd als een van de natie '(Abu Dawud H / 4031) zal evenaren.
_____________________
Om de verjaardag van de christelijke godsdienst volg je vieren. Ze begonnen de eerste yisukhristera verjaardag en nog steeds. En als u hen volgen, die zijn plaats bij het vuur, en merkt hoe weet je!
===========
De tweede karanah
===========
Dag twee van de derde dag, met uitzondering van de islam is het verboden emanetei.
_____________________
Anas (RA) zei: "De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) kwam naar Medina en zag dat twee van de mensen van Madinah Eid (Happy Day) wordt waargenomen. Het zag de Profeet (vrede zij met hem) zei, twee dagen zodat je jahiliyatera leeftijd spelen, plezier maken nu Deze dagen, in plaats van God
Hij had twee goede dagen van Eid-ul-Fitr en Eid-ul-Azha dag. (Abu Dawud: 1004, Nasai: Sahih Hadith 1555)
_____________________
Aangezien de Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) te veranderen de dagen van de mens veroorzaakte Allah heeft twee goede dagen gegeven, dus elke andere emanetei Day werd geannuleerd.
_____________________
Het is dus niet toegestaan ​​voor moslims om een ​​andere dag te observeren, of het nu een verjaardag, een dag van rouw, Moederdag, Dag van de Overwinning, Nieuwjaar, enz. Wat er ook gebeurt, het kan niet worden waargenomen.
============
De derde karanah
============
Dit type is het type van de dag geen van hen zijn de islamitische cultuur. Islamitische cultuur, maar als ze waren, zouden zij zijn metgezellen gevierd sindsdien. Omdat ze niet weten of de islamitische cultuur die gaat naar de ongelovigen betekenen kwam uit de heidense cultuur van de volken der landen.
_____________________
Verteld door 'Abdullah bin' Amr bin Al-R de Profeet vrede zij met hem, is dat de mens in het huis van het land van de heidenen, die op eerste kerstdag overleed, en zijn opstanding zal bij hen. (Sunane baihakih 234)
_____________________
Profeet Mohammed (ﷺ) zei: "Degene die negatieve handelen in overeenstemming met de Soennah, hij is één van ons." (Tbabarani, silasilaha sahihaha No. 2194)
"Onze Soennah van hen (polytheïsten) in tegenstelling tot de Sunnah." (Baihaqi 5125, silasilaha sahihaha 2194)
_____________________
Saobana (R :) De Heilige Profeet zei: "Ik denk dat de meeste mensen zijn banger van een van de klasse leiders en geleerden. Binnenkort, sommige mensen in mijn gemeenschap tot afgoderij. En heel snel ik kan worden gemengd met bijatidera sommige mensen." [Ibn majahah 3952. Kar Di handtekening]
_____________________
Abu Saeed Khudri (ra.) Gemeld. De Profeet (s.) Zei: "Nou ja, natuurlijk heb je voordat je het besluitvormingsproces bighate bighate, zal de hand te simuleren. Zelfs als ze guisapera in de put, dan zul je hen niet imiteren. Wij zeiden: O boodschapper van Allah (vzmh.)! Wat zijn de Joden en de Christenen? Hij (. Vzmh) zei: Wie? "- [Sahihula Bukhari 732]
=========================
In plaats daarvan zullen we voorzichtig zijn niet ??
=========================
Zodra je denkt dat het is, zullen ze worden geteld in de verjaardag van de Dag der Opstanding, wie anders ??? Die zal worden opgenomen in ???
Nihscaya zijn onder de heidenen .. En onder de volkeren van de brandstof het vuur van uw adres ..
_____________________
Dus om alle verzoeken! Als moslim, als ongelovigen als we niet volgen van de Profeet (vrede zij met hem) - te volgen. We hebben de wereld misleid niet de brandstof van de hel niet zelf te maken.
_____________________
--- Allah zei: "Ik heb een goed voorbeeld van de Profeet Profeet." [Surah Al-Ahzab, vers No. 1]
_____________________
Dus onnodig te zeggen, is verplicht voor alle moslims om de cultuur van de volkeren van de landen te boycotten. Daarom zijn de moslims en het vuur van de hel naar het paradijs in de hoop leven dat ze terug komen om God en Zijn Profeet.
_____________________
Allah ons allen om de volledige, om de islam te accepteren zoals die in de tuinen van de eeuwige gelukzaligheid subsidie ​​gelegd ..

No comments:

Post a Comment