Thursday, November 12, 2015

O, Allah, acorda-ne libertatea de pedeapsă a iadului.




Cuvântul arab de iad, Bengal se numește "iad" și persană sunt numite "iad". Sensul literal al pedepsei sunt: ​​spațiu, spațiul este plin de durere, cel mai rău poziția, locul murdar, etc. Acesta este unul dintre cele mai ciudate fel de nesuportat închisoare suferință agnidipta. Corpul este situat în inima de iad, judecata, etc. asthimajba venele vena umili distorsionate întâmpla. În ziua judecății de a pedepsi pe cei care sunt vinovați, Dumnezeu a creat iadul.
Allah spune în Coran Sfânt; Cu siguranță o bază de iad. Allahadrohidera sanctuar. Unde vor rămâne pentru vârstele. (Al-Naba ": 2,123)
Clasificare la foc:
El mi-a spus acest lucru; Există șapte porți ale iadului. Fiecare poartă este atribuit diferite grupuri. (Al-Hijr: 44)
Una dintre cele șapte porțile iadului; 1. Donna. Jahima 3. 4. bodied. Lazar 5. Saira 6. Hutamaha și 7. Iad.
Diferite niveluri indicate de tipul de infracțiune, criminalii vor fi pedepsiți. Astfel de ipocriți, necredincioși, închinătorii la idoli, adulteri, cămătărești, corupte, nedrepte, stabilirea religia lui Allah pentru toate nivelurile diferite de rezistență, etc. sunt specificate de pedeapsă.
Profetul (s.), Ziua Judecății va ieși din ea un cap, cu doi ochi, cu care el vede, el va avea două urechi și o limbă cu care va fi capabil de a asculta cuvintele cu care el vorbește. Care trec prin prioritatea a fost dat la mine pe o perioadă de trei persoane, 1. Cei mândri și răzvrătiți. Dumnezeu a ales să fie altcineva decât Allah, și 3. Painter. (Tirmidhi)
Îmbrăcăminte Jahannamidare:
El a declarat că cele două părți la cuțite. Ei contestă despre Domnul lor; Cei care nu cred, articole de îmbrăcăminte de foc s-au pregătit pentru ei; Apa caldă va turna peste capetele lor. Prin care, în burțile lor, și piei lor, care se va topi. Ei haturisamuha vointa de fier. Ori de câte ori doresc să iasă din durere deveni dracu de nesuportat, atunci acesta va fi returnat la ele. (Se va spune): Gust pedeapsa de ardere. (Al-Hajj: 1922)
El a spus despre haine, haine se va face de gudron, smoală, și focul va continua să furie. Unul spune: ". Hainele lor de smoală și de foc va acoperi chipurile lor" (Sura Ibrahim: 50)
Vremea foc:
Takabage apă caldă; Fum umbră; Foc, fum rece, nu-respect. Jahannamidera înfrângere umilitoare, insulta finală. În plus, ei vor fi picioarele permanente și cincizeci de mii de ani. Ei foame pentru băutură, un pic de alimente, un pic băutură nu va fi în măsură să. Prăbușirea capului lor se va strădui sete, foame, intensitatea kalijaya dahakriya va lansa, dar va fi aruncat la ei halatei. Se spune, ". Focul va arde fețele, iar ei vor fi acolo să te uiți oribil" (Sura Pelerinajul: 104)
La naiba, eu prea îngust, mândria, distrugerea locului, plin de întuneric, tot timpul focul se aprinde, jahannamira întotdeauna încrezător aici. Harsh, natura aspru, negru și întuneric, în aparență cu îngerii, prin porțile iadului va fi mod oribil. A cărui apariție pe filosofia de pedeapsă va fi considerată ca o pedeapsă suplimentară. Ele sunt greu, lipsite de har, mai mult va utiliza ranga. Ele sunt conduse din spate, mesajele-mesajele celor care pot în iad, dar el va fi aruncat în adâncuri. Sarpe le va musca, arde hainele vor fi, nu se va face nici unul dintre ei, nici unul dintre ei va fi salvatorul. Cap și picioare legate împreună, păcatele vor fi aspect negru, ei vor striga înfrângerea și moartea va fi numit. Atunci ei ar spune, "Tu nu sunt o punte de moarte, pentru o mare parte distrugere." (Al-Furqan: 14)
Ei cred în propria lor creier de fire răsucite, care este motivul pentru care se confruntă cu situația de astăzi. Unul spune: "ei vor spune, dacă am fi ascultat sau folosit inteligența noastră, nu ne-ar fi foc." (Sura Al-Mulk: 10), toate iadului le asedieze. Se spune, "ei vor fi sub patul de incendiu și foile pe foc. Astfel, nu îi răsplătim pe nedrepți "(Sura Al-A'raf: 41)., În cazul în care acestea vor fi, va fi acolo cu ei, pat foi. Unul spune: ". Cu siguranță de lucru pentru a se agăța de pedeapsa" (Al-Furqan: 65)
Allah spune: "Adevărat, cei din jur iad." (Sura pocăință: 49), nu există nici o scăpare. După ce a spus: "Atunci când pielea lor este ars, voi să o înlocuiască cu un alt pielea. Ele pot gusta chinul "(Sura An-Nisa: 56) și spune:".. Gustul voi pedeapsa, voi face doar crește pedeapsa "(Al-Naba ': 30)
Fălcile iadului pe pământ
Multe dintre fața focului din acest pământ. Mukhagulokei vulcan se presupune a fi fălcile iadului. Cu toate acestea, unii spun că ei nu se confruntă cu focul iadului, în comparație cu gura. El este un vulcanic Pacificul de Sud Vanuatu dbipadesa dbiparaji mekhala. Iyarusera crater vulcanic de pe Muntele sentiment de iad, vă va aminti. Țara are mai activi vulcani din lume ekasesibala.
Spunând eliberarea din iad
O, Allah, acorda-ne libertatea de pedeapsă a iadului.
Eliberați Dua (wa Ajirnee minannara).

No comments:

Post a Comment