Thursday, November 5, 2015

Tashahhud gebeden en zegeningen gereciteerd alvorens terug te keren de vrede te bidden dat de Heilige Profeet (vzmh) heeft opgedragen




Ala mu bisamillaha oyasasalatu rasulillaha
------------------------------------------
Vrede gebeden en zegeningen na het lezen <<< Tashahhud alvorens terug te keren om te bidden dat de Heilige Profeet (vrede zij met hem) heeft besteld >>>
___________
«اللهم إني أعوذ بك من عذاب جهنم, ومن عذاب القبر, ومن فتنة المحيا والممات, ومن شر فتنة المسيح الدجال».
___________
(Aya-B-Humma inni auyu bika min jahannama 'wa min' aya-bill kbabari, phitanatila Mahiya Muur Mama Wa-ti Minh Minh Sarari zijn masihida phitanatila dajja-Law).
___________
"O Allah! Ik neem mijn toevlucht bij U tegen de bestraffing van de Hel, van de kwelling van het graf, uit de beproevingen van het leven en de dood en het kwade verleiding om Dajjal ". (Bukhari, Muslim)
___________
Het is zo belangrijk om te lezen 01:00 bidden dat de Heilige Profeet (vrede zij met hem) geboden voor de meeste mensen, maar we weten het niet, we waren net na doyatai thaki
___________
(Inni yalamatu-Humma Kasira bezig met mezelf mis. Betaalde iyagaphiruy illa Anta yunuba. Phagaphira magaphiratama Lee Min 'inadika oyarahamani Innaka anatala gaphurura Rahim). (Bukhari)
___________
OK, geen probleem, maar de doyata om te bidden, we de Profeet moeten vertellen (vrede zij met hem) zei, iedereen in het gebed van het graf, de hel, de beproevingen van het leven en de dood en om toevlucht bij Allah te zoeken bij de beproevingen van de Dajjal. (Bukhari, Muslim)
___________
Dus na het lezen van de laatste vergadering tasahuda en gebed tot God voor toevlucht eerste wat in de 04:00 tijd, dan is er geen probleem als u nog andere gebed.

No comments:

Post a Comment