Monday, October 26, 2015

Και η σημασία της προσευχής




Και η σημασία της προσευχής
_______________
Ο Προφήτης (ειρήνη σ 'αυτόν) σχετικά με τις ευλογίες της Αρετής:
_______________
1- Ο Προφήτης (ειρήνη σε αυτόν) είπε, το πρόσωπο αυτό έχει την προσευχή μου απήγγειλε πάνω από 1 bar, ο άνθρωπος 10 φορές από το έλεος του Θεού, και το 10 τις αμαρτίες του, και προήχθη στο βαθμό του 10. (Nasai Sahih 1230)
_______________
ΙΙ Προφήτης (SAW), δήλωσε, ότι οι άνδρα 10 φορές το πρωί και το βράδυ προσευχή απήγγειλε στις 10 μου την ημέρα της Ανάστασης θα είναι η πρότασή μου. (Tabarani, Sahih taragiba -656)
_______________
Υπάρχουν 3-Tirmidhi Χαντίθ, μέρα και νύχτα, ο Προφήτης (ειρήνη σε αυτόν) διάβασε την προσευχή για την αφθονία, δεν θα υπάρξει καμία σκέψη της αμαρτίας. (Tirmidhi, Χαντίθ Sahih Para 929)
_______________
اللهم صل على محمد, وعلى آل محمد, كما صليت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد, اللهم بارك على محمد, وعلى آل محمد, كما باركت على إبراهيم, وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد
_______________
Money-Ω Θεέ, το έλεος και την ευλογία του προφήτη Μωάμεθ είναι επάνω σε αυτόν και τους απογόνους του, στους οποίους, μόλις ο Προφήτης Ιμπραήμ (AS) και τους απογόνους του. Θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας, και την εξαιρετική δεξαμενή.
Ο Αλλάχ, να στείλετε ευλογίες του προφήτη Μωάμεθ, η ειρήνη είναι επάνω σε αυτόν και τους απογόνους του σε αυτά, όπως του Προφήτη Ιμπραήμ (AS) και οι απόγονοί του uparaniscai άξια επαίνου και να σας τιμήσει.
_______________
Έτσι, το πρωί και το βράδυ της 10 φορές σε 10 φορές την ημέρα εκτός από το μεγάλο χρονικό διάστημα για να απαγγείλει την προσευχή για τους φτωχούς, ενώ 1 ήταν το έλεος του Αλλάχ 10 φορές, (Δόξα στον Αλλάχ)

No comments:

Post a Comment