Monday, October 26, 2015

Și importanța rugăciunii




Și importanța rugăciunii
_______________
Profetul (pacea fie asupra lui) pe binecuvântările Virtutea:
_______________
1- Profetul (pacea fie asupra lui) a spus, că persoana este rugăciunea mea recita peste 1 bar, omul de 10 ori pe mila lui Dumnezeu, și cei 10 păcatele, și a fost promovat la rangul de 10. (Nasai Sahih 1230)
_______________
II Sfântul Profet (saws) a spus, că bărbatul de 10 ori în dimineața și seara rugăciunea recitat pe 10 meu în Ziua Învierii va fi recomandarea mea. (Tabarani, Sahih taragiba -656)
_______________
Există 3-Tirmidhi Hadith, zi și noapte, Profetul (pacea fie asupra lui) a recitat rugăciunea pe abundența, nu va fi nici un gând de păcat. (Tirmidhi, Hadith Sahih Para 929)
_______________
اللهم صل على محمد, وعلى آل محمد, كما صليت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد, اللهم بارك على محمد, وعلى آل محمد, كما باركت على إبراهيم, وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد
_______________
Bani-Dumnezeule, mila și binecuvântarea Profetului Muhammad lui să fie asupra lui și urmașii lui cărora, de îndată ce profetul Ibrahim (AS) și urmașii lui. Tu trebuie să fie de bună calitate, și rezervor excelent.
O, Allah, trimite binecuvântări asupra Profetul Muhammad, pacea fie asupra lui și urmașii lui la, ca profetul Ibrahim (AS) și urmașii lui uparaniscai demne de laudă și vă onorăm.
_______________
Deci, în dimineața și seara de 10 ori până la 10 ori pe zi, în plus față de suma mare de timp pentru a recita rugăciunea pentru cei săraci, în timp ce 1 a fost mila lui Allah de 10 ori, (Slavă lui Allah)

No comments:

Post a Comment