Thursday, November 12, 2015

Ο Αλλάχ, να μας χορηγήσει απαλλαγή από την τιμωρία της κόλασης.




Η αραβική λέξη για την κόλαση, Βεγγάλης ονομάζεται «κόλαση» και περσικά ονομάζονται «κόλαση». Η κυριολεκτική έννοια της φράσης είναι: χώρος, ο χώρος είναι γεμάτος θλίψη, τη χειρότερη θέση, βρώμικο μέρος, κ.λπ. Αυτό είναι ένα από τα πιο περίεργο είδος της ανυπόφορης κατάστασης agnidipta φυλακή. Το σώμα βρίσκεται στην καρδιά της κόλασης, κρίση, κλπ asthimajba ταπεινή φλέβες φλέβα παραμορφωμένη συμβεί. Η ημέρα της κρίσης για να τιμωρήσει όσους είναι ένοχοι, ο Θεός δημιούργησε την κόλαση.
Ο Αλλάχ λέει στο Ιερό Κοράνι? Σίγουρα μια βάση της κόλασης. Allahadrohidera ιερό. Όπου θα παραμείνουν για πολύ καιρό. (Al-Naba »: 2123)
Φωτιά κατάταξη:
Μου είπε αυτό? Υπάρχουν επτά πύλες της κόλασης. Κάθε πύλη έχει ανατεθεί σε διαφορετικές ομάδες. (Al-Hijr: 44)
Μία από τις επτά πύλες της κόλασης? 1. Του Donna. Jahima 3. 4. αμάξωμα. Λαζάρ 5. Saira 6. Hutamaha και 7. Κόλαση.
Τα διαφορετικά επίπεδα υποδεικνύεται από το είδος του εγκλήματος, οι εγκληματίες θα τιμωρηθούν. Αυτές οι υποκριτές, άπιστοι, ειδωλολάτρες, μοιχοί, τοκογλυφικά, διεφθαρμένο, άδικο, για την ίδρυση της θρησκείας του Αλλάχ για όλα τα διαφορετικά επίπεδα αντίστασης, που προσδιορίζονται κλπ ποινή.
Ο Προφήτης (s). Η Ημέρα της Κρίσης θα βγει από αυτό το κεφάλι, με τα δύο μάτια, με το οποίο βλέπει, θα έχει δύο αυτιά και ένα της γλώσσας με την οποία θα είναι σε θέση να ακούσουν τα λόγια με τα οποία μιλάει. Που περνούν μέσα από την προτεραιότητα που έχει δοθεί σε μένα σε μια τριών ατόμων, 1. Ο περήφανος και ανυπότακτος. Ο Θεός έχει επιλέξει να είναι οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Αλλάχ, και 3. Ζωγράφος. (Tirmidhi)
Jahannamidare ρούχα:
Είπε ότι οι δύο πλευρές σε διαμάχη. Αμφισβητούν σχετικά με τον Κύριό τους? Αυτοί που δυσπιστώ, έχουν τα ενδύματα της φωτιάς έχουν συνταχθεί γι 'αυτούς? Το ζεστό νερό θα χύσει πάνω από τα κεφάλια τους. Με την οποία, σε κοιλιές τους, και το δέρμα τους, που θα λιώσει. Οι haturisamuha σιδερένια θέληση. Κάθε φορά που θέλουν να βγούμε από τον πόνο γίνει ανυπόφορη κόλαση, τότε θα τους επιστραφούν. (Θα μπορούσε να πει): Γεύση την τιμωρία του καψίματος. (Αλ-Χατζ: 1922)
Είπε για τα ρούχα, τα ρούχα θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από πίσσα, και η φωτιά θα συνεχίσει να μαίνονται. Το ένα λέει, ". Ρούχα τους στον αγωνιστικό χώρο και φωτιά θα καλύπτουν τα πρόσωπά τους» (Σούρα Ιμπραήμ: 50)
Καιρικές συνθήκες πυρκαγιάς:
Takabage ζεστό νερό? Καπνός σκιά? Φωτιά, καπνό, το κρύο, μη σεβασμό. Jahannamidera η ταπεινωτική ήττα, η τελική προσβολή. Επιπλέον, θα πρέπει να στέκεται πόδια και πενήντα χιλιάδες χρόνια. Πεινούν για το ποτό, λίγο φαγητό, λίγο ποτό δεν θα είναι σε θέση να. Η κατάρρευση του κεφαλιού τους θα προσπαθήσουν δίψα, πείνα, ένταση kalijaya dahakriya θα ξεκινήσει, αλλά θα πρέπει να ρίχνονται σε αυτούς halatei. Το ένα λέει, ". Η φωτιά θα κάψει τα πρόσωπά τους, και θα είναι εκεί για να δούμε φρικτή" (Sura Το Προσκύνημα: 104)
Κόλαση, θα ήθελα πάρα πολύ στενά, η υπερηφάνεια, η καταστροφή του τόπου, γεμάτο σκοτάδι, όλη την ώρα η φωτιά θα ανάψει, jahannamira πάντα αυτοπεποίθηση εδώ. Σκληρή, σκληρή φύση, μαύρο και σκούρο σε εμφάνιση με τους αγγέλους, μέσα από τις πύλες της κόλασης θα είναι φρικτό τρόπο. Του οποίου η εμφάνιση στη φιλοσοφία της τιμωρίας θα πρέπει να θεωρείται ως ένα επιπλέον τιμωρία. Είναι δύσκολο, άχαρη, περισσότερο θα χρησιμοποιήσει το λοστό. Οδηγούνται από το πίσω μέρος, τα μηνύματα, τα μηνύματα από αυτούς που μπορούν να κόλαση, αλλά θα πρέπει να ρίξει στα βαθιά. Φίδι θα δαγκώσει, καίγοντας τα ρούχα θα είναι, δεν θα γίνει κάποιο από αυτά, κανένας από αυτούς δεν θα είναι ο σωτήρας. Το κεφάλι και τα πόδια δεμένα μεταξύ τους, οι αμαρτίες θα είναι μαύρη εμφάνιση, που θα φωνάξει την ήττα και ο θάνατος θα ονομάζεται. Στη συνέχεια, θα έλεγα, "Δεν είναι ένα κατάστρωμα θάνατο, για ένα μεγάλο μέρος της καταστροφής." (Al-Furqan: 14)
Πιστεύουν στη δική τους στριμμένα εγκέφαλο, γι 'αυτό και αντιμετωπίζουν την κατάσταση σήμερα. Το ένα λέει, "θα πουν, αν είχαμε ακούσει ή να χρησιμοποιηθούν νοημοσύνη μας, δεν θα είναι η φωτιά.» (Σούρα Αλ-Mulk: 10), το σύνολο της κόλασης θα τους πολιορκούν. Το ένα λέει, "θα είναι κάτω από το κρεβάτι φωτιά και τα φύλλα στη φωτιά. Έτσι μπορούμε να ανταμείψει τους παραβάτες »(Σούρα αλ-A'raf: 41)., Όπου θα είναι, θα είναι εκεί μαζί τους, σεντόνια. Το ένα λέει, ". Σίγουρα το πράγμα που πρέπει να προσκολλώνται σε τιμωρία του" (Al-Furqan: 65)
Ο Αλλάχ λέει, «Αληθώς, εκείνοι γύρω από την κόλαση.» (Σούρα μετάνοια: 49), δεν υπάρχει διαφυγή. Έχοντας είπε: «Όταν το δέρμα τους καίγεται, θα το αντικαταστήσει με άλλο δέρμα. Μπορούν να δοκιμάσουν το μαρτύριο "(σούρα An-Nisa: 56) και να πει:".. Γεύση υμείς η τιμωρία, θα κάνω μόνο να αυξήσει την τιμωρία σας "(Al-Naba ': 30)
Τα σαγόνια της κόλασης στη γη
Πολλά από προσώπου πυρός αυτής της γης. Mukhagulokei το ηφαίστειο υποτίθεται ότι είναι τα σαγόνια της κόλασης. Ωστόσο, κάποιοι λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν τη φωτιά της κόλασης, σε σύγκριση με το στόμα. Είναι ένα ηφαιστειακό Νότιος Ειρηνικός Βανουάτου dbipadesa dbiparaji Mekhala. Iyarusera ηφαιστειακό κρατήρα του Όρους αίσθηση ζωντανή κόλαση, θα σας υπενθυμίσω. Η χώρα έχει πιο ενεργά ηφαίστεια ekasesibala του κόσμου.
Λέγοντας την απελευθέρωση από την κόλαση
Ο Αλλάχ, να μας χορηγήσει απαλλαγή από την τιμωρία της κόλασης.
Απελευθερώστε Dua (wa Ajirnee minannara).

No comments:

Post a Comment