Thursday, November 12, 2015

О Аллаху, подари нам слободу од казне пакла.




Арапска реч за пакао Бенгал се зове 'пакао' и персијски називају 'пакао'. Дословно значење реченице су: простор, простор је пун туге, у најгорем положају, прљавом мјесту, итд То је један од најуврнутијих врсте неподношљиве патње агнидипта затвора. Тело се налази у срцу пакла, пресуда, итд астхимајба скромни вена вене искривљене догодити. Дан пресуде да казни оне који су криви, Бог је створио пакао.
Аллах каже у Кур'ану; Сигурно базу пакла. Аллахадрохидера светилиште. Где ће остати годинама. (Ал-Наба ': 2123)
Класификација пожара:
Он ми је то рекао; Постоји седам врата пакла. Свака капија је додељен различитим групама. (Ал-Хијр: 44)
Један од седам капија пакла; 1. Донна. Јахима 3. 4. укуса. Лазар 5. Саира 6. Хутамаха и 7. Пакао.
Различити нивои наведене по врсти криминала, криминалци ће бити кажњени. Такве лицемери, невјерници, идолопоклоници, прељубници, зеленашки, корумпирани, неправедан, успостављање Аллахове вјере за све различите нивое отпора, итд су наведене казне.
Посланик (с.), Судњи дан ће изаћи из ње глава, са два ока, са којом је види, он ће имати два уха и један језик са којом ће моћи да слушају речи којима он говори. То пролазе кроз приоритет је дат мени на три особе, 1. Поносни и бунтовни. Бог је изабрао да буде било ко осим Аллаха, и 3. Сликар. (Тирмизи)
Јаханнамидаре одећа:
Он је рекао да две стране у спору. Они оспоравају о свом Господу; Они који не вјерују, хаљине ватре припремљени су за њих; Топла вода ће прелијте преко главе. По којој, у својим стомацима, и њиховим коже која ће се истопити. Они хатурисамуха Ирон Вилл. Кад год они желе да изађу из бола постану неподношљиве пакао, онда ће бити враћен на њих. (То ће бити рекао): Тасте казну од опекотина. (Ел-Хаџ: 1922)
Он је рекао да о одећи, одећа ће бити од катрана, терена, а ватра ће наставити да бесни. Један каже: ". Њихове хаљине за терен и ватре ће покрити своје лице" (Сура Ибрахим: 50)
Ватра време:
Такабаге топла вода; Схадов дим; Ватра, дим-хладно, не-поштовање. Јаханнамидера понижавајући пораз, крајњи увреда. Штавише, они ће стајати ногама и педесет хиљада година. Они су гладни за пиће, мало хране, мало пиће неће моћи да. Колапс главе ће настојати жеђ, глад, интензитета калијаиа дахакрииа ће покренути, али ће бити бачен на њих халатеи. Један каже: ". Ватра ће спалити своја лица, а они ће бити ту да изгледају ужасно" (Сура Ходочашће: 104)
Пакао, ја преуска, понос, уништење свега, пуно таме, све време ватра ће запалити, јаханнамира увек уверен овде. Грубо, грубо природа, црној и тамно-у изгледа са анђелима, кроз капије пакла ће бити страшно начин. Појава чији је о филозофији казне ће се сматрати као додатна казна. Они су тешко, несрећан, више ће користити полугу. Они су вођени од позади, поруке-поруке оних који могу у пакао, али он ће бити бачен у бездан. Змија ће их угристи, гори одећу ће бити, неће се вршити свака од њих, нико од њих неће бити спасилац. Глава и ноге везане заједно, греси ће бити црн изглед, они ће плакати пораз и смрт ће се звати. Онда би рекао: "Ви нисте смрт палуби, за много разарања." (Ал-Фуркан: 14)
Они верују у својој твистед мозга, зато се суочавају ситуацију данас. Један каже, "они ће рећи, да смо слушали или нашу интелигенцију, не би било пожара." (Сура Ал-Мулк: 10), сви из пакла ће их опколити. Један каже, "они ће бити испод кревета пожара и листова на ватру. Тако да смо наградити починилаца "(Сура Ал-А'раф: 41)., Где ће бити, биће тамо са њима, бед-листови. Један каже: ". Сигурно је ствар да се држе свог казне" (Ал-Фуркан: 65)
Аллах каже: "Заиста, они окружењу пакао." (Сура покајање: 49), нема излаза. Имајући је рекао: "Када им је кожа изгорела, ја ћу га заменити другом кожом. Они могу пробати муке "(Сура Ан-Ниса: 56) и рећи:".. Укус ви казна, ја ћу учинити само повећати казну "(Ел-Наба ': 30)
Раљама пакла на земљи
Многи од пожара лица земље. Мукхагулокеи вулкан је требало да буде чељусти пакла. Међутим, неки кажу да не суочавају ватру пакла, у поређењу са устима. Он је вулканска Јужни Пацифик Вануату дбипадеса дбипараји мекхала. Ииарусера вулканског кратера планине смислу пакао, подсетићу вас. Земља има најактивнији на свету вулкани екасесибала.
Говорећи ослобађање из пакла
О Аллаху, подари нам слободу од казне пакла.
Релеасе Дуа (ВА Ајирнее минаннара).

No comments:

Post a Comment