Thursday, November 12, 2015

O Allah, ge oss frihet från straff i helvetet.




Det arabiska ordet för helvete, är Bengal kallas "helvetet" och persiska kallas "helvetet". Den bokstavliga betydelsen av meningen är: utrymme, finns plats full av sorg, den sämsta positionen, snuskig plats, etc. Det är en av de konstigaste typen av outhärdligt lidande agnidipta fängelse. Kroppen ligger i hjärtat av helvetet, dom, etc. asthimajba ödmjuka ven vener förvrängda hända. Domens dag för att straffa dem som är skyldiga, Gud skapade helvetet.
Allah säger i den heliga Koranen; Säkerligen en bas av helvetet. Allahadrohidera fristad. Om de kommer att förbli i evigheter. (Al-Naba ": 2123)
Brandklass:
Han berättade detta; Det finns sju helvetets portar. Varje grind är tilldelad till olika grupper. (Al-Hijr: 44)
En av de sju helvetets portar; 1. Donnas. Jahima 3. 4. trehjulig. Lazar 5. Saira 6. Hutamaha och 7. Helvetet.
Olika nivåer som anges av vilken typ av brott, kommer de kriminella att straffas. Sådana hycklare, otrogna, avgudadyrkare, äktenskapsbrytare, ocker, korrupta, orättvisa, om inrättande av Allahs religion för alla olika nivåer av motstånd, etc. angiven straff.
Profeten (s.), Kommer Domedagen komma ut ur det ett huvud, med två ögon, med vilken han ser, kommer han att ha två öron och en tunga som han kommer att kunna lyssna på de ord som han talar. Som passerar genom prioritet har getts till mig på en tre-person, 1. Den stolta och upproriska. Gud har valt att vara någon annan än Allah, och 3. Målare. (Tirmidhi)
Jahannamidare kläder:
Han sade att de två sidorna osams. De tvista om sin Herre; De som inte tror, ​​kläder av eld har berett åt dem; Varmvatten kommer att hälla över deras huvuden. Varigenom, i deras magar och deras skinn som det kommer att smälta. De haturisamuha järnvilja. När de vill få ut av smärtan blir outhärdlig helvete, så kommer det att skickas tillbaka till dem. (Det kommer att sägas): Smaka straffet för brännskador. (Al-Hajj: 1922)
Han sade om kläderna, kläderna kommer att göras av tjära, beck, och elden kommer att fortsätta att rasa. Man säger ". Deras kläder av beck och eld kommer att täcka deras ansikten" (Sura Ibrahim: 50)
Fire väder:
Takabage varmvatten; Shadow rök; Eld, rök-kallt, inte aktning. Jahannamidera den förödmjukande nederlag, den slutliga förolämpning. Dessutom kommer de att vara stående fot och femtio tusen år. De hungrar efter drink, lite mat, kommer en liten drink inte kunna. Kollapsen av huvudet kommer att sträva efter törst, hunger, intensitet kalijaya dahakriya kommer att lansera, men kommer att kastas på dem halatei. Man säger: ". Elden bränner deras ansikten, och de kommer att vara där för att se hemsk" (Sura Pilgrimsfärden: 104)
Helvete, jag för smal, stolthet, förstörelsen av plats, full av mörker, hela tiden branden antänds, jahannamira alltid säker här. Harsh, karga naturen, svart och mörk utseende med änglarna, genom helvetets portar kommer att vara hemskt sätt. Vars utseende på filosofin om straff kommer att betraktas som en extra straff. De är hårda, graceless, mer kommer att använda kofot. De drivs bakifrån, meddelandena-budskap som kan åt helvete, men han kommer att kastas i den djupa. Snake kommer att bita dem, brinnande kläder kommer att vara, inte kommer att ske någon av dem, kommer ingen av dem vara frälsare. Huvud och fötter hopbundna kommer synder vara svart utseende, kommer de att gråta nederlag och död kommer att kallas. Då skulle de säga, "Du är inte en död däck, för mycket förstörelse." (Al-Furqan: 14)
De tror på sin egen twisted hjärna, det är därför de står inför dagens situation. Man säger, "kommer de att säga, om vi hade lyssnat eller använt vår intelligens, skulle vi inte vara Elden." (Sura Al-Mulk: 10), hela helvetet ska belägra dem. Man säger, "kommer de att ligga under brand säng och blad på elden. Således har vi belönar de orättfärdiga "(Surah al-A'raf: 41)., Där de kommer att bli, kommer att vara där med dem, lakan. Man säger: ". Visst sak att hålla fast vid sitt straff" (Al-Furqan: 65)
Allah säger: "Sannerligen, de omgivande helvetet." (Sura omvändelse: 49), finns det ingen utväg. Efter att ha sagt: "När deras hud förbränns, skall jag ersätta det med ett hud. De kan smaka plåga "(Sura An-Nisa: 56) och säger:".. Smaka ni straffet, kommer jag att göra bara att öka ditt straff "(Al-Naba": 30)
Käftar helvetet på jorden
Många av brand inför denna jord. Mukhagulokei vulkanen är tänkt att vara käftar helvetet. Men vissa säger att de inte möter helvetets eld, jämfört med munnen. Han är en vulkanisk South Pacific Vanuatu dbipadesa dbiparaji Mekhala. Iyarusera vulkankrater Mount känsla av att leva helvete, kommer att påminna dig. Landet har världens mest aktiva vulkaner ekasesibala.
Säger frisättningen från helvetet
O Allah, ge oss frihet från straff i helvetet.
Släpp dua (wa Ajirnee minannara).

No comments:

Post a Comment