Thursday, November 12, 2015

O Allah, schenk ons de vrijheid van de straf van de hel.




Het Arabische woord voor de hel, Bengalen heet 'de hel' en Perzische zijn 'de hel' genoemd. De letterlijke betekenis van de zin zijn: ruimte, ruimte is vol van verdriet, de slechtste positie, smerige plek, etc. Dat is een van de vreemdste soort ondraaglijk lijden agnidipta gevangenis. Het lichaam is gelegen in het hart van de hel, oordeel, enz asthimajba bescheiden ader aders vervormd gebeuren. De dag van het oordeel aan degenen die zich schuldig maken te straffen, schiep God de hel.
Allah zegt in de Heilige Koran; Zeker een basis van de hel. Allahadrohidera heiligdom. Waar ze al eeuwen zullen blijven. (Al-Naba ': 2123)
Brand classificatie:
Hij vertelde me dit; Er zijn zeven poorten van de hel. Elke poort is toegewezen aan verschillende groepen. (Al-Hijr: 44)
Één van de zeven poorten van de hel; 1. Donna's. Jahima 3. 4. bodied. Lazar 5. Saira 6. Hutamaha en 7. Hel.
Verschillende niveaus aangegeven door het soort misdrijf, zullen de criminelen worden gestraft. Zoals de huichelaars, ongelovigen, afgodendienaars, echtbrekers, woeker, corrupt, onrechtvaardig, tot oprichting van de religie van Allah voor alle verschillende niveaus van resistentie, enz. Worden gespecificeerd boete.
De Profeet (s.), Zal de Dag des Oordeels komen van het een hoofd, met twee ogen, waarmee hij ziet, zal hij twee oren en een tong waarmee hij in staat zijn om de woorden waarmee hij spreekt te luisteren zal zijn. Die op doorreis de prioriteit is gegeven aan mij op een drie-persoons, 1. De trots en opstandig. God heeft ervoor gekozen om iemand anders dan Allah, en 3 zijn. Schilder. (Tirmidhi)
Jahannamidare kleding:
Hij zei dat de twee partijen met elkaar overhoop. Ze redetwisten over hun Heer; De ongelovigen, de kleding van de brand zijn voorbereid voor hen; Warm water zal uitstorten over hun hoofden. Door die in hun buik, en hun huiden die zal smelten. Ze haturisamuha ijzeren wil. Wanneer ze willen om eruit te komen van de pijn ondraaglijk hel, dan zal het worden teruggegeven aan hen. (Het zal gezegd worden): Proef de straf van het branden. (Al-Hajj: 1922)
Hij zei over de kleding, de kleding zal worden gemaakt van teer, pek, en het vuur zal blijven woeden. Men zegt, ". Hun gewaden van toonhoogte en vuur zal hun gezichten bedekken" (Surah Ibrahim: 50)
Brand weer:
Takabage warm water; Rook schaduw; Brand, rook-koud, niet-naleving. Jahannamidera de vernederende nederlaag, de laatste belediging. Bovendien zullen zij staande voet en vijftig duizend jaar. Ze hongeren naar drankje, een beetje eten, zal een beetje drank niet kunnen. De ineenstorting van hun hoofd zullen dorst, honger, intensiteit kalijaya dahakriya trachten zal lanceren, maar zal naar hen halatei worden geworpen. Men zegt, ". Het vuur zal hun gezicht branden en zij zullen er zijn om vreselijke look" (Soera De Bedevaart: 104)
Hel, ik te smal, de trots, de vernietiging van de plaats, vol van de duisternis, de hele tijd het vuur zal ontsteken, jahannamira hier altijd vertrouwen. Harde, agressieve natuur, zwart en donker in het uiterlijk met de engelen, door de poorten van de hel zullen gruwelijke wijze zijn. Wiens verschijning op de filosofie van de straf zal worden beschouwd als een extra straf. Ze zijn hard, zonder genade, meer zal het breekijzer te gebruiken. Ze worden aangestuurd vanaf de achterzijde, de berichten-berichten van mensen die kunnen naar de hel, maar hij zal worden geworpen in het diepe. Slang zal ze bijten, brandende kleding zal zijn, niet zal worden gedaan een van hen, zal geen van hen de redder zijn. Hoofd en voeten aan elkaar gebonden, zal de zonden zwarte verschijning, zullen ze nederlaag huilen en de dood zal worden genoemd. Dan zouden ze zeggen: "U bent niet dood dek, voor veel vernietiging." (Al-Furqan: 14)
Zij geloven in hun eigen verwrongen brein, dat is de reden waarom ze worden geconfronteerd met de huidige situatie. Men zegt, "zullen zij zeggen, als we hadden geluisterd of gebruikte onze intelligentie, zouden we het Vuur niet zijn." (Soera Al-Mulk: 10), alle van de hel zal ze belegeren. Men zegt, "zij zullen onder het vuur bed en de lakens op het vuur. Zo belonen Wij de onrechtvaardigen "(Soerat al-A'raf: 41)., Waar ze zullen zijn, zal er met hen, lakens. Men zegt, ". Zeker het ding vast te klampen aan zijn straf" (Al-Furqan: 65)
Allah zegt: "Voorwaar, die rond de hel." (Soera berouw: 49), is er geen ontkomen aan. Heeft gezegd: "Als hun huid is verbrand, zal ik vervangen door een andere huid. Ze kunnen de kwelling proeven "(Surah An-Nisa: 56) en zegt:".. Taste gij de straf, zal ik alleen het verhogen van uw straf "(Al-Naba ': 30)
De kaken van de hel op aarde
Veel van de brand gezicht van deze aarde. Mukhagulokei de vulkaan wordt verondersteld om de kaken van de hel. Echter, sommige zeggen dat ze niet geconfronteerd met het vuur van de hel, in vergelijking met de mond. Hij is een vulkanische South Pacific Vanuatu dbipadesa dbiparaji Mekhala. Iyarusera vulkanische krater van Mount gevoel van levende hel, zal u eraan herinneren. Het land heeft 's werelds meest actieve vulkanen ekasesibala.
Zeggen de vrijlating uit de hel
O Allah, schenk ons ​​de vrijheid van de straf van de hel.
Vrijgeven dua (wa Ajirnee minannara).

No comments:

Post a Comment