Monday, October 26, 2015

Γενέθλια του Ισλάμ συμφωνούν ???




Γενέθλια του Ισλάμ συμφωνούν ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σήμερα είναι τα γενέθλια της κοινωνίας μας έχει γίνει μόδα. Αλλά τα γενέθλια του Ισλάμ είναι εντελώς απαγορευμένη. Στο Ισλάμ, δεν υπάρχει τίποτα να γιορτάσουμε τα γενέθλια. Τα γενέθλιά σας, καμία μέρα γάμου, θανάτου, κλπ Ό, τι συμβαίνει, δεν είναι επιτρεπτό να το κάνει κάθε μέρα.
===========
Πρώτη karanah
===========
Αυτό είναι το καλά-ευχόμενος της τήρησης ημέρας. Ο ιδιοκτήτης της ευημερίας των μεγάλων δυνάμεων. Ως εκ τούτου, δεν έχει τρόπο να προσδιορίσει ποια φιλοξενεί δεν μπορεί κανείς να επιτύχει. Ωστόσο, η ευημερία της ημέρας, ελπίζω να διατηρείτε να αποφύγουμε.
_____________________
Ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ (ειρήνη σε αυτόν) είπε: σημάδια του κακού ή κακή ιδέα ότι ο άνθρωπος χρειάζεται το δικό του, ουσιαστικά έδωσε μακριά για να αποφύγουν την ευθύνη και το καθήκον. (Musnad ahamadah 2220)
_____________________
Κανείς δεν ερωτήθηκαν για την ειλικρινή συμβουλή δεν παρατηρούμε την ημέρα. Εάν το κάνετε αυτό όλη την ημέρα μαζί τους ήταν η ερώτηση ?? Υπάρχει μόνο μία απάντηση να τους ακολουθούν σε asabe ξένη κουλτούρα.
_____________________
ﷺ ο προφήτης λέει, ότι τα έθνη θα μιμηθούν το εν λόγω πρόσωπο, θα πρέπει να θεωρείται ένας από του έθνους »(Abu Dawood H / 4031).
_____________________
Για να γιορτάσει τα γενέθλια της χριστιανικής θρησκείας που ακολουθούν. Άρχισαν τα πρώτα γενέθλια yisukhristera και ακόμα. Και αν τις ακολουθήσετε, λαμβάνοντας τη θέση του από την πυρκαγιά, σημειώνοντας πώς ξέρετε!
===========
Η δεύτερη karanah
===========
Η δεύτερη ημέρα της την τρίτη ημέρα, εκτός από το Ισλάμ, απαγορεύεται emanetei.
_____________________
Anas (RA) είπε, "Ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ (ειρήνη σ 'αυτόν) ήρθε στη Μεδίνα και είδα ότι δύο από τους ανθρώπους της Μεδίνα Eid (Happy Day) παρατηρείται. Είδε τον Προφήτη (ειρήνη σε αυτόν) είπε, δύο ημέρες έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε ηλικία jahiliyatera, διασκεδάζοντας τώρα Αυτές τις μέρες, αντί του Θεού
Είχε δύο καλές μέρες του Eid-ul-Fitr και Eid-ul-Azha ημέρα. (Αμπού Dawud: 1004, nasai: Sahih Χαντίθ 1555)
_____________________
Δεδομένου ότι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ (ειρήνη σε αυτόν) για να αλλάξετε τις ημέρες των ανθρωπογενών Αλλάχ έχει δώσει δύο καλές μέρες, έτσι ώστε οποιαδήποτε άλλη emanetei Ημέρα ακυρώθηκε.
_____________________
Έτσι δεν είναι επιτρεπτή για τους μουσουλμάνους να τηρήσει οποιαδήποτε άλλη μέρα, αν πρόκειται για γενέθλια, ημέρα πένθους, Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα της Νίκης, το Νέο Έτος, κλπ Ό, τι συμβαίνει, δεν μπορεί να παρατηρηθεί.
============
Η τρίτη karanah
============
Αυτός ο τύπος είναι ο τύπος της ημέρας κανένας από αυτούς δεν είναι μουσουλμανική κουλτούρα. Μουσουλμανική κουλτούρα, αλλά αν ήταν, θα είχαν γιόρτασε τους συντρόφους του από τότε. Επειδή δεν ξέρω αν η μουσουλμανική κουλτούρα που πρόκειται να σημάνει τους άπιστους ήρθε από την ειδωλολατρική κουλτούρα των λαών της γης.
_____________________
Διηγείται «Αμπντουλάχ μπιν Αμρ Μπιν Αλ-R, ο προφήτης ειρήνη σ 'αυτόν, ότι ο άνθρωπος έγινε στο σπίτι του στη γη των ειδωλολατρών, ο οποίος πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων, και την Ανάστασή του θα είναι μαζί τους. (Sunane baihakih 234)
_____________________
Προφήτη Μωάμεθ (ﷺ) είπε, «Όποιος αρνητική πράξη, σύμφωνα με την Sunnah, αυτός είναι ένας από εμάς.» (Tbabarani, silasilaha sahihaha Νο 2194)
«Sunnah μας από αυτούς (πολυθεϊστές), σε αντίθεση με την Sunnah." (Baihaqi 5125, silasilaha sahihaha 2194)
_____________________
Saobana (R :) Ο Προφήτης είπε, "Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο να είναι ένας από τους ηγέτες και τους μελετητές της κατηγορίας. Σύντομα, μερικοί άνθρωποι στην κοινότητά μου στην ειδωλολατρία. Και πολύ σύντομα μπορεί να αναμιχθεί με bijatidera κάποιους ανθρώπους." [Ibn majahah 3952. Kar Di υπογραφή]
_____________________
Abu Saeed Khudri (RA). Αναφέρθηκαν. Ο Προφήτης (ες). Είπε, "Λοιπόν, φυσικά, έχετε μπροστά σας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων bighate διαδικασία bighate, θα προσομοιώσει το χέρι. Ακόμα κι αν guisapera μέσα στο λάκκο, τότε δεν θα τους μιμηθούν. Είπαμε: Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ (PBUH.)! Ποιες είναι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί; Εκείνος (. PBUH) είπε: Ποιος "; - [Sahihula Bukhari 732]
=========================
Αντ 'αυτού, θα είμαστε προσεκτικοί για να μην ??
=========================
Μόλις νομίζετε ότι είναι, θα πρέπει να συνυπολογίζεται στα γενέθλια του την ημέρα της Ανάστασης, ποιος άλλος ??? Ποιος θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε ???
Nihscaya είναι ανάμεσα στα έθνη .. Και ανάμεσα στα έθνη του καυσίμου η φωτιά της διεύθυνσής σας ..
_____________________
Έτσι, σε όλες τις αιτήσεις! Ως μουσουλμάνα, όπως άπιστοι αν δεν ακολουθούν τον προφήτη (ειρήνη σ 'αυτόν) - να ακολουθήσουν. Σας έχουν εξαπατήσει τον κόσμο δεν κάνουν τα καύσιμα της ίδιας της κόλασης.
_____________________
--- Αλλάχ είπε: "Έχω ένα καλό παράδειγμα στον προφήτη προφήτη." [Σούρα Αλ-Ahzab, στίχος Νο 1]
_____________________
Έτσι, είναι περιττό να πω, είναι υποχρεωτική για όλους τους μουσουλμάνους να μποϊκοτάρουν την κουλτούρα των λαών της γης. Ως εκ τούτου, οι μουσουλμάνοι και οι φωτιές της κόλασης στον παράδεισο για να ζήσει με την ελπίδα ότι θα επιστρέψουμε στο Θεό και τον Προφήτη Του.
_____________________
Αλλάχ όλους μας οδηγούν στην πλήρη, να αποδεχθεί το Ισλάμ όπως ορίζεται στους κήπους της αέναης επιχορήγησης ευδαιμονία ..

No comments:

Post a Comment