Monday, October 26, 2015

Рођендан ислама слажу ???



Рођендан ислама слажу ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Данас је рођендан нашег друштва је постао мода. Али рођендан ислама је потпуно забрањено. У исламу, не постоји ништа да славе рођендане. Ваш рођендан, не Брак Дан, смрт, итд Шта год да се деси, није дозвољено да то учини сваки дан.
===========
Први каранах
===========
Ово је приврженик оф тхе Даи поштовања. Власник добробит великих домаћина. Дакле, нема начина да утврди који је домаћин не може постићи. Међутим, благостање дана, надам се да се држи да избегне.
_____________________
Аллахов (савс) рекао: знаци зла или лоша идеја да човек треба његова, он је у суштини је одало да Избегавас одговорност и обавезу. (Муснад ахамадах 2220)
_____________________
Нико интервју за искреном савету не посматрамо дан. Ако ово урадите цео дан са њима је било питање ?? Постоји само један одговор да их наставе на Асабе страној култури.
_____________________
ﷺ пророк каже, да ће народи опонашају ту особу, да би се сматра једним од нације "(Ебу Давуд В / 4031).
_____________________
Да прославимо рођендан хришћанске религије сте пратити. Почели први иисукхристера рођендан и мирно. А ако их пратите, узимајући своје место поред ватре, уз напомену како знате!
===========
Други каранах
===========
Други дан трећег дана, осим ислама, забрањено је еманетеи.
_____________________
Анас (РА) је рекао: "Аллахов (савс) је дошао у Медину и видио да су два народа Мадинах Еид (Хаппи Даи) се посматра. То видио Посланика (савс) рекао је, два дана тако да играте јахилииатера године, забављају сада Ових дана, уместо Бога
Имао је два добра дана од Еид-ул-Бајрама и Бајрам-ул-Азха дан. (Ебу Давуд: 1004, Насаи: Сахих хадис 1555)
_____________________
Пошто је Аллахов Посланик (савс) да промените дани створених Аллах је дао два добрих дана, па сваки други дан еманетеи је отказан.
_____________________
Дакле, није дозвољено муслиманима да поштују било који други дан, да ли је рођендан, дан жалости, дан мајки, Дан победе, Нова Година, итд Шта год да се деси, не може се посматрати.
============
Трећи каранах
============
Овај тип је тип дана нико од њих су муслиманске културе. Муслиманска култура, али ако јесу, они би тада славили своје другове. Пошто не знамо да ли је муслиманска култура која ће да значи невјернике је дошао из паганског културе народа земаљских.
_____________________
Наратор 'Абдуллах бин' Амр ибн Ел-Р је Посланик савс, да је човек је направљен у кући у земљу пагана, који су погинули на Божић, и Његово васкрсење ће бити са њима. (Сунане баихаких 234)
_____________________
Посланик Мухаммед (ﷺ) је рекао: "Ко негативно делују у складу са Суннету, он је један од нас." (Тбабарани, силасилаха сахихаха број 2194)
"Наша Суннет од њих (мушрици) за разлику од суннета." (Баихаки 5125, силасилаха сахихаха 2194)
_____________________
Саобана (П :) Свети пророк је рекао: "Мислим да већина људи се више плаше да је један од лидера класе и научника. Убрзо, неки људи у мојој заједници да идолопоклонства. И веома брзо могу да се мешају са бијатидера неким људима." [Ибн мајахах 3952. Кар ди потпис]
_____________________
Ебу Саид Кхудри (РА). Пријављено. Посланик (а.) Рекао: "Па, наравно да имате пред собом у процесу доношења одлука бигхате бигхате, ће симулирати руку. Чак и ако гуисапера у јаму, онда ћете их имитирају. Ми смо рекли: О Аллахов посланик (ПБУХ.)! Који су Јевреји и хришћани? Он (. ПБУХ) рече: ко? "- [Сахихула Бухари 732]
=========================
Уместо тога, ми ћемо бити опрезни да не ??
=========================
Када мислите да јесте, они ће се рачунати у са прославе рођендана на Судњем Дану, ко је још ??? Ко ће бити укључени у ???
Нихсцаиа бити међу народима .. И међу народима гориво ватри Вашу адресу ..
_____________________
Дакле, на све захтјеве! Као муслиман, као невјерници ако не прате Посланика (савс) - пратити. Ми смо преварио свет не би гориво од самог пакла.
_____________________
--- Аллах је рекао: "Имам добар пример у пророка Посланика." [Сура Ал-Ахзаб, стих бр 1]
_____________________
Дакле, непотребно је рећи, је обавезна за све муслимане да бојкотују културу народа земље. Дакле, Муслимани и ватре пакла до раја да живе у нади да се врате Богу и Његовом Посланику.
_____________________
Алах води нас у потпуности, да прихвате ислам као што је наведено у башти сталне блаженство гранта ..

No comments:

Post a Comment