Monday, October 26, 2015

Födelsedag av islam överens ???




Födelsedag av islam överens ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idag är det födelsedag i vårt samhälle har blivit ett mode. Men födelsedag Islam är helt förbjudet. I Islam, det finns inget att fira födelsedagar. Din födelsedag, inget äktenskap dag, död, etc. Vad som än händer, är det inte tillåtet att göra det varje dag.
===========
Första karanah
===========
Detta är väl wisher of the Day efterlevnad. Ägaren av välbefinnande de stora värdar. Därför har det inget sätt att avgöra som är värd en inte kan uppnå. Men välfärd dagen, hoppas du håller att smita.
_____________________
Allahs sändebud (frid vare över honom) sa: tecken på onda eller dålig idé att människan behöver sin egen, i princip gav han bort att smita undan ansvar och plikt. (Musnad ahamadah 2220)
_____________________
Ingen intervjuas för uppriktiga råd vi inte observera dag. Om du gör detta hela dagen med dem var frågan ?? Det finns bara ett svar att driva dem på asabe främmande kultur.
_____________________
ﷺ profeten säger, att nationer kommer att efterlikna den personen, skulle han anses vara en av landets (Abu Dawood H / 4031).
_____________________
För att fira födelsedagen av den kristna religionen du följer. De började den första yisukhristera födelsedag och stilla. Och om du följer dem, tar sin plats vid elden, notera hur vet du!
===========
Den andra karanah
===========
Dag två av den tredje dagen, annat än islam är det förbjudet emanetei.
_____________________
Anas (RA) sade, "Allahs Sändebud (frid vare över honom) kom till Medina och såg att två av folket i Medina Eid (Happy Day) observeras. Det såg profeten (frid vare med honom) sade, två dagar så att du spelar jahiliyatera ålder, ha kul nu Dessa dagar, i stället för Gud
Han hade två bra dagar av Eid al-Fitr och Eid-ul-Azha dag. (Abu Dawud: 1004, nasai: Sahih Hadith 1555)
_____________________
Eftersom Profeten (frid vare över honom) för att ändra dagar konstgjorda Allah har gett två bra dagar, så någon annan emanetei dag avbröts.
_____________________
Så det är inte tillåtet för muslimer att följa någon annan dag, oavsett om det är en födelsedag, en dag av sorg, mors dag, Segerdagen, nyår, etc. Vad som än händer, det kan inte observeras.
============
Den tredje karanah
============
Denna typ är den typ av dag ingen av dem är muslimska kulturen. Muslimska kulturen, men om de var, de skulle ha firat hans följeslagare sedan dess. Eftersom de vet inte om den muslimska kulturen som kommer att innebära de otrogna kom från den hedniska kulturen för folken i länderna.
_____________________
Berättat av 'Abdullah bin' Amr bin Al-R profeten frid vare med honom, var att människan gjordes i hus land hedningar, som dog på juldagen, och hans uppståndelse kommer att vara med dem. (Sunane baihakih 234)
_____________________
Profeten Muhammed (ﷺ) sade: "Den som negativ agera i enlighet med Sunnah, är han en av oss." (Tbabarani, silasilaha sahihaha nr 2194)
"Vår Sunnah av dem (polyteisterna) i motsats till Sunnah." (Baihaqi 5125, silasilaha sahihaha 2194)
_____________________
Saobana (R :) Den Helige Profeten sade: "Jag tror att de flesta människor är mer rädda för att bli en av de klassledare och forskare. Snart att vissa människor i mitt samhälle avgudadyrkan. Och mycket snart jag kan blandas med bijatidera vissa människor." [Ibn majahah 3952. Kar Di signatur]
_____________________
Abu Saeed Khudri (ra.) Rapporterat. Profeten (s.) Sa: "Tja, det är klart du har framför dig beslutsprocessen bighate bighate, simulerar hand. Även om de guisapera i gropen, då du inte kommer att imitera dem. Vi sade: O Allahs sändebud (frid vare med honom.)! Vilka är judar och kristna? Han (. Saw) sa, vem? "- [Sahihula Bukhari 732]
=========================
I stället kommer vi att vara noga med att inte ??
=========================
När du tror att det är, kommer de att räknas in med födelsedag firandet av uppståndelsens dag, vem ??? Vem kommer att ingå i ???
Nihscaya vara bland hedningarna .. Och bland de nationer bränsle eld din adressbok ..
_____________________
Så till alla förfrågningar! Som muslim, som otrogna om vi inte följer Profeten (frid vare över honom) - för att följa. Vi har lurat världen gör inte bränsle helvetet självt.
_____________________
--- Allah sa: "Jag har ett bra exempel i profeten profeten." [Sura Al-Ahzab, verse nr 1]
_____________________
Så onödigt att säga, är obligatoriskt för alla muslimer att bojkotta kulturen av folk i de länder. Därför muslimer och bränderna i helvetet till paradiset att leva i hopp om att de kommer tillbaka till Gud och Hans Profet.
_____________________
Allah vägleda oss alla till fullo, att acceptera islam som anges i trädgårdarna i evig salighet bidrag ..

No comments:

Post a Comment