Sunday, October 18, 2015

Hoofde van Ashura Vasten




Hoofde van Ashura Vasten
Q: Ik heb de Ashura snel of boetedoening voor de zonden van het afgelopen jaar hoorde geeft het de juiste? Welke zonden vergeven; Het belang? Vanwege de hoge kaliber van de dag, dus wat?
Antwoord:
Alle lof zij Allah.
Eén:
Vasten Ashura boetedoening voor de zonden van het afgelopen jaar. In afwachting van de Profeet vrede zij met hem zei: "Ik hoop dat de beloning van Allah het vasten Arafat zal in het afgelopen jaar en het komende jaar zonden te vergeven. Fast forward naar vorig jaar Ashura zal zonden vergeven. "[Sahih Muslim (1162)] Dit is een dag van vasten op ons door de genade van Allah zal de zonden van het afgelopen jaar te vergeven. Voorwaar, Allah is vol van de Bounty.
Ramadan vasten op Ashura grote eer van de profeet was zeer geïnteresseerd. Ibn Abbas (ra) heeft overgeleverd dat hij zei: ". Phajilatapurna dag van Ashura Vasten en Ramadan vastenmaand, de Heilige Profeet zag zichzelf niet als meer geïnteresseerd naar een andere Ramadan zien" [Sahih al-Bukhari (1867)]
Hadith يتحرى beloning ontvangen vergoeding en de interesse van de woorden die hij gebruikt om vooruit te spoelen.
Twee:
De Profeet vrede zij met alahi Ashura door te vasten en omdat de Metgezellen inspireren keramake hadith overgeleverd door Bukhari (1865) Ibn Abbas (RA) overgeleverd dat hij zei: "De Profeet vrede zij met hem, toen hij naar Medina kwam en vond de joden vasten op de dag van Ashura houdt. Hij zei: Waarom heb je snel? Zij zeiden: Dit is een goede dag. Op deze dag de kinderen Israëls, God heeft verlost uit de hand van hun vijanden; Dus Profeet Musa vastte op deze dag gehouden. De Profeet vrede zij met hem zei: Mozes dichterbij dan u. Hierdoor dag vastte hij en anderen verwezen snel. "
Hadith citaat: "Het is een goede dag," islamitische traditie eseche "Dit is een grote dag. Mozes en zijn volk God heeft deze dag verlost, en verdronken Farao en zijn mensen gedood. "
Hadith citaat: "Mozes, vrede zij met hem op de dag van vasten" Sahih Muslim, is er weinig meer dat "... in dankbaarheid aan Allah; Dus we zouden vasten op deze dag. "
Bukhari eseche andere traditie: "Deze dag is een grote eer dat we zouden vasten."
Hadith citeert: "vasten anderen geboden," Bukhari eseche andere traditie, "zei hij tegen zijn leerlingen: Mozes meer dan hun buurt. Zo snel ".
Drie:
Ashura door vasten en vergeving van zonden zal alleen Sagira. Bijzonder belang kan niet worden vergeven zonder berouw. Nawawi (Rh) zei: Vasten Ashura boetedoening voor de zonden van alle Sagira. Een vorm van het belang van de betekenis van de woorden van de hadith, de boetedoening voor de zonden van alle. Toen zei hij: 'Arafah is een boetedoening voor de zonden van twee jaar van het vasten. Vasten Ashura boetedoening voor de zonden van een jaar. Muqtadir Ameen Ameen samenvalt met de engelen, dan de voorgaande zonden zullen vergeven worden ... door de daden zijn zonden. Als je Sagira boetedoening voor de zonden van de mens der zonde Sagira. Als er geen zonde als sagira of grote beloning voor zijn daden en zijn waardigheid wordt geschreven. ... Het belang van de, zo niet de zonde sagira gunahake dichters wat licht. Kunnen verwachten [Al-Majma sarahula muhayayaba, gesneden -6]

No comments:

Post a Comment