Monday, October 26, 2015

İslam'ın Doğum Günü ??? katılıyorum




İslam'ın Doğum Günü ??? katılıyorum
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bugün toplumumuzun doğum bir moda haline gelmiştir. Ama İslam'ın doğum günü tamamen yasaktır. İslam'da, doğum günü kutlamak için bir şey yok. Ne olursa olsun vb doğum, hiçbir Evlilik Günü, ölüm, herhangi bir gün bunu yapmak caiz değildir.
===========
İlk karanah
===========
Bu Gün riayet iyi konuşan kimse olduğunu. Büyük ana esenliğine sahibi. Bu nedenle, tek elde edemez barındıran belirlemek için bir yol vardır. Ancak, günün refah, sen şirke tutuyor umuyoruz.
_____________________
Resulullah (sav) şöyle buyurmuştur: insanın kendi ihtiyacı kötülük ya da kötü bir fikir belirtileri, o temelde sorumluluk ve görev kaçınmak için verdim. (Müsned ahamadah 2220)
_____________________
Biz gün gözlemlemek yok samimi tavsiye için görüşülen kimse yok. Bu onlarla bütün gün yaparsanız soruydu ?? Asabe yabancı kültür onları takip etmek tek cevabı vardır.
_____________________
ﷺ peygamber milletler, o (/ 4031 Ebu Davud H) milletin biri olarak kabul olacağını kişinin taklit edeceğini söylüyor.
_____________________
Takip Hıristiyan din doğum günü kutlamak için. Onlar hala ilk yisukhristera doğum günü ve başladı. Ve sen, ateşin yerini alıyor biliyor musunuz nasıl belirterek, bunları takip ederseniz!
===========
İkinci karanah
===========
İslam dışındaki üçüncü gününde, bir günde iki, bu emanetei yasaktır.
_____________________
Enes (RA) Allah (sav) Elçisi Medine Eid (Happy Day) halkı iki gözlendiği Medine'ye geldi ve gördüm "dedi. Dedi sen jahiliyatera yaşını oynamak böylece iki gün, (sav) Peygamber gördüm, eğlenmek şimdi Bu gün, Tanrı yerine
O iki iyi günler Eid-ul-Bayramı ve Miraç Azha gün vardı. (Ebû Dâvûd: 1004, Nesâî: 1555 Sahih Hadis)
_____________________
Resulullah (sav) değiştirmek için yana kaldıklarından Allah'ın günleri iki iyi günler verdi, bu yüzden başka bir emanetei Günü iptal edildi.
_____________________
Müslümanlar bir doğum günü, bir günlük yas olsun, başka bir gün gözlemlemek için yüzden caiz değildir, Ne olursa olsun vb Anneler Günü, Zafer Bayramı, Yılbaşı, bu gözlenen edilemez.
============
Üçüncü karanah
============
Bu tip Bunların günü hiçbiri tip Müslüman kültürü olduğunu. Onlar olsaydı Müslüman kültürü, ama onlar o zamandan beri ashabına kutladı olurdu. Kâfirleri demek oluyor Müslüman kültür arazilerinin halklarının pagan kültürden geldiyse onlar bilmiyorlar beri.
_____________________
Rivayet 'Abdullah bin Amr bin el-R Peygamber sav, o adam Noel günü öldü ve onun Diriliş onlarla birlikte olacak putperestlerin, arazi evinde yapıldı. (Sunane 234 baihakih)
_____________________
Peygamber (ﷺ) "Sünnet uyarınca olumsuz hareket, o bizden biri kim" dedi. (Tbabarani, silasilaha sahihaha No. 2194)
"Sünnete karşı onları (müşrikler) Bizim Sünnet." (5125 Baihaqi, silasilaha sahihaha 2194)
_____________________
Saobana (R :) Peygamber "Ben insanların çoğu sınıf liderleri ve bilim adamlarının biri olma daha korkuyorlar düşünüyorum. Yakında, benim toplum içinde bazı insanlar putperestliğe. Ve çok yakında bazı insanlar bijatidera I karışık olabilir" dedi. [İbn 3952 majahah. Kar Di imza]
_____________________
Abu Saeed Hudri (ra.) Bildirdi. Peygamber (s.) Said "Eh, tabii ki elini taklit edecek, sizden önce karar verme süreci bighate bighate var. Onlar çukura guisapera bile, o zaman onları taklit olmaz. Dedik ki: Ey Allah'ın Rasulü (sav.)! Yahudiler ve Hıristiyanlar nelerdir? O (. Sas) Said "-? [Sahihula Buhari 732]
=========================
Bunun yerine, dikkatli olacak ??
=========================
Sence, onlar kıyamet gününün doğum günü kutlamaları, başka ile sayılacaktır ??? Kim dahil edilecek ???
Nihscaya milletler arasında yer .. Ve yakıt adresinize yangın ulusları arasında ..
_____________________
Tüm isteklerine Yani! Bir Müslüman olarak, Peygamber uymazsanız kâfirlerin (sav) ve - takip etmek. Biz cehennemin kendisi yakıt yapmazlar dünyayı aldatmış var.
_____________________
--- Allah şöyle buyurdu: "Ben Peygamber Peygamber iyi bir örnek var." [Ahzab Suresi, ayet No. 1]
_____________________
Bütün Müslümanların toprakları halkların kültürünü boykot için söylemeye öylesine, zorunludur. Bu nedenle, Müslümanlar ve cennete cehennem yangınları onlar Allah'a ve O'nun Peygamber geri gelmek umuduyla yaşamak.
_____________________
Sürekli mutluluk hibe bahçelerinde ortaya koydu Allah İslam'ı kabul etmek, tam hepimizi rehber ..

No comments:

Post a Comment