Monday, October 26, 2015

Ve dua önemi




Ve dua önemi
_______________
Peygamber Fazilet bereket üzerine (sav):
_______________
1- Peygamber (sav) o kişi benim dua 1 bar, 10 kez Tanrı'nın merhametine adam ve onun 10 günahları üzerine okunduğu ve o 10 rütbesine terfi etti, dedi. (1230 Sahih Nesâî)
_______________
II Peygamber (SAV) sabah ve akşam namazından adam 10 kez benim, 10 o benim tavsiye olacaktır Kıyamet Günü okunduğu olduğunu söyledi. (Taberani, Sahih -656 taragiba)
_______________
3-Tirmizi Hadis, gece ve gündüz, Peygamber (sav) bereket dua vardır okunduğu, günahın hiçbir düşünce olacaktır. (Tirmizi, Hadis Sahih Para 929)
_______________
اللهم صل على محمد, وعلى آل محمد, كما صليت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد, اللهم بارك على محمد, وعلى آل محمد, كما باركت على إبراهيم, وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد
_______________
Para Ey Tanrı, Peygamber Muhammed'in rahmet ve bereket, en kısa sürede onu ve onun soyundan üzerine olsun Hz İbrahim (AS) ve onun soyundan. Sen kaliteli ve mükemmel rezervuar olmalıdır.
Ey Allah'ım, Muhammed salât göndermek, barış onu ve onun soyundan üzerine olsun, Hz İbrahim (AS) ve övgüye layık onun soyundan uparaniscai olarak sizi onurlandırmak.
_______________
, Yoksullar için dua okumaya sabah ve zaman büyük miktarda ek olarak 10 kat 10 kat bir günün akşamında Yani 1 ise 10 kat, (Glory Allah'a) Allah'ın rahmeti oldu

No comments:

Post a Comment