Monday, October 19, 2015

Virtutea de Ashura Postul





Î: Am auzit Ashura ispășirea rapid sau pentru păcatele anului trecut se dă dreptul? Ce păcate iertate; Importanța? Din cauza calibru mare a zilei, asa ca ce?
Răspuns:
Laudă lui Allah.
One:
Postul Ashura ispășire pentru păcatele din anul trecut. În așteptarea pacea fie asupra lui Profetul a zis: "Sper că răsplata de la Allah postul Arafat va ierta păcatele în ultimul an și anul viitor. Înainte de rapid pentru a Ashura de anul trecut va ierta păcatul. "[Sahih Muslim (1162)] Aceasta este o zi de post peste noi, prin harul lui Dumnezeu va ierta păcatele anului trecut. Într-adevăr, Dumnezeu este plin de recompense.
Postul Ramadanului pe Ashura mare onoare a Profetului a fost foarte interesat. Ibn Abbas (RA) a relatat că el a spus: ". Phajilatapurna zi de Ashura Postul și Ramadan luna de post, Profetului nu sa vad ca mai interesat pentru a vedea un alt Ramadan" [Sahih al-Bukhari (1867)]
Hadith يتحرى considerare recompensa primită și interesul de cuvinte a folosit pentru a derula înainte.
Doi:
Pacea Profetul fie asupra alahi Ashura prin post și pentru că companionii inspira keramake hadith relatat de Bukhari (1865) Ibn Abbas (RA) a relatat că el a spus: "Pacea Profetul fie asupra lui când a venit la Medina și a găsit pe evrei de post în ziua de Ashura păstrează. El a spus: De ce repede? Ei au spus: Aceasta este o zi buna. În această zi copiii lui Israel, Dumnezeu a răscumpărat din mâinile vrăjmașilor lor; Deci, profetul Musa postit în această zi păstrat. Pacea fie asupra lui Profetul a spus: Moise mai aproape decât tine. Ca urmare, în ziua în care a postit și a ordonat pe alții să rapid. "
Hadith Citat: "E o zi bună," tradiția musulmană eseche "Aceasta este o zi mare. Moise și poporul său Dumnezeu a răscumpărat această zi, și s-au înecat pe Faraon și poporul lui ucis. "
Hadith Citat: "Moise, pacea fie asupra lui această zi de post" Sahih Muslim, există ceva mai mult că "... în semn de recunoștință față de Allah; Deci ne-ar derula rapid în această zi. "
Bukhari eseche altă tradiție: "Aceasta zi este o mare onoare care ne-ar de repede."
Hadith Citate: "postul alții poruncit," Bukhari eseche altă tradiție ", a zis ucenicilor Săi: Moise mai mult decât ai cel mai apropiat lor. Asa de repede ".
Trei:
Ashura de post și iertarea păcatelor va numai sagira. Importanță deosebită nu poate fi iertat fără pocăință. Nawawi (Rh) a spus: Postul Ashura ispășire pentru păcatele tuturor sagira. O formă de importanța sensul cuvintelor hadith, ispășirea pentru păcatele tuturor. Apoi el a spus: 'Arafah este o ispășire pentru păcatele doi ani de post. Postul Ashura ispășire pentru păcatele un an. Muqtadir Ameen Ameen coincide cu îngerii, atunci păcatele anterioare vor fi iertate ... prin faptele sunt păcate. Dacă vă sagira ispășire pentru păcatele omului păcatului sagira. Dacă nu există nici un păcat dacă sagira sau recompensă majoră pentru faptele sale și a demnității lui este scris. ... Importanța, dacă nu poeții gunahake păcat sagira se pot aștepta unele lumina. [Al-Majma sarahula muhayayaba, taie -6]

No comments:

Post a Comment