Thursday, November 5, 2015

Rugăciuni și binecuvântări Tashahhud recitat înainte de a reveni pacea să se roage ca Profetul (SAW) a instruit




Mu Ala bisamillaha oyasasalatu rasulillaha
------------------------------------------
Rugăciuni pacea si binecuvantarea după ce a citit <<< Tashahhud înainte de a reveni să se roage ca Profetul (pacea fie asupra lui) a dispus >>>
___________
«اللهم إني أعوذ بك من عذاب جهنم, ومن عذاب القبر, ومن فتنة المحيا والممات, ومن شر فتنة المسيح الدجال».
___________
(Aya-B-Humma inni auyu Bika min jahannama "wa min" kbabari aya-proiect de lege, phitanatila mahiya Wall Mama Wa-ti Minh, Minh Sarari fi masihida phitanatila dajja-Law).
___________
"O, Allah! Eu iau refugiu în Tine din pedeapsa iadului, de la chinul de mormânt, din încercările de viață și de moarte și ispită rău dajjal ". (Bukhari, Muslim)
___________
Este atât de important să citiți 1 rog ca Profetul (pacea fie asupra lui) a poruncit pentru majoritatea oamenilor, dar nu-l știu, am fost doar în urma thaki doyatai
___________
(Inni yalamatu-Humma kasira cauză cu mine însumi greșit. Calcii Illa iyagaphiruy Anta yunuba. Phagaphira magaphiratama Lee Min "inadika oyarahamani Innaka anatala gaphurura Rahim). (Bukhari)
___________
OK, nici o problema, dar doyata să se roage, ar trebui să spunem Profetul (pacea fie asupra lui) a spus, toată lumea în rugăciunea de mormânt, iadului, toate încercările de viață și de moarte și să caute refugiu cu Dumnezeu de la procesele de Dajjal. (Bukhari, Muslim)
___________
Deci, după ce a citit ultima tasahuda întâlnire și rugăciune către Dumnezeu pentru refugiu de la primul lucru, în timp 16, atunci nu există nici o problemă dacă aveți orice altă rugăciune.

No comments:

Post a Comment