Thursday, November 5, 2015

Tashahhud προσευχές και ευλογίες απήγγειλε πριν από την επιστροφή της ειρήνης να προσευχόμαστε ότι ο Προφήτης (SAW) ανέθεσε




Ala mu bisamillaha oyasasalatu rasulillaha
------------------------------------------
Προσευχές ειρήνη και ευλογία μετά την ανάγνωση <<< Tashahhud πριν επιστρέψει για να προσευχόμαστε ότι ο Προφήτης (ειρήνη σε αυτόν) διέταξε >>>
___________
«اللهم إني أعوذ بك من عذاب جهنم, ومن عذاب القبر, ومن فتنة المحيا والممات, ومن شر فتنة المسيح الدجال».
___________
(Aya-Β-humma Inni auyu Μπίκα λεπτά jahannama «wa λεπτά» Aya-νομοσχέδιο kbabari, phitanatila mahiya Wall Mama Wa-ti Μινχ, Μινχ sarari να masihida phitanatila dajja νομολογία).
___________
"Ο Αλλάχ! Παίρνω καταφύγιο σε σας από την τιμωρία της κόλασης, από το μαρτύριο του τάφου, από τις δοκιμές της ζωής και του θανάτου και το κακό πειρασμό να Masih Ad-Dajjal ". (Bukhari, μουσουλμάνοι)
___________
Είναι τόσο σημαντικό να διαβάσετε μία προσεύχεται ότι ο Προφήτης (ειρήνη σε αυτόν) διέταξε για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά εμείς δεν το γνωρίζουν, ήμασταν απλά ακολουθεί doyatai thaki
___________
(Inni yalamatu-humma kasira ασχολούνται με τον εαυτό μου λάθος. Footed iyagaphiruy illa Άντα yunuba. Phagaphira magaphiratama Lee Min »inadika oyarahamani Innaka anatala gaphurura Ραχίμ). (Bukhari)
___________
ΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά η doyata να προσευχηθούν, θα πρέπει να ενημερώσετε τον Προφήτη (ειρήνη σε αυτόν) είπε, ο καθένας στην προσευχή του τάφου, κόλαση, όλες οι δοκιμασίες της ζωής και του θανάτου και να αναζητήσουν καταφύγιο με τον Αλλάχ από τις δοκιμές του Dajjal. (Bukhari, μουσουλμάνοι)
___________
Έτσι, μετά την ανάγνωση της τελευταίας tasahuda συνάντηση και η προσευχή προς τον Θεό για καταφύγιο από το πρώτο πράγμα το χρόνο 16:00, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχετε οποιαδήποτε άλλη προσευχή.

No comments:

Post a Comment