Monday, December 28, 2015

П: Дај религија и ниједна религија се прихватају емоционално усмерен да покаже чврстину и претеривање. Која је сврха религије?



____
Претеривање у религији не важе. Страст бити најбољи, али закон треба да има узде. Иначе брзина олуја могла победити тероризам и сужење. Зато је Аллах забрањено испаде религије.
_________
"О, грантхадхаригана! Ви не прелазе границе у својој религији и немојте лагати него истину о Аллаху. "(Сура нисах 171)
_________
"Реци: 'О Божанска грантхадхаригана! Ви не прелази границе своје религије, и да су људи залутала пре и у заблуду многе и имају удаљили од правог пута, не прате своје хирове и жеље. "(Сура 77, стих маидахах)
_________
Он је сличан религија света је дошао да пређе границу. Његов Посланик (савс) рекао да бандаганаке и веровање,
_________
"Дакле, они су именовани, а људи који су толико јака (у вери) је са вама покају и не прекрши. Заиста, био је активност правилно. (Сура Худ, стих 112)
_________
Посланик (савс) рекао: "Склони се од религије понудити више. Људи пре него су уништени због претеривања у религији .. "(ахамадах 1854, бр 3029 Ибн Мајах, Хаким и други)
_________
Посланик (савс) рекао даидераке религија ", рекао је лакше, не теже да уради. Дај радосну вест, немој да се заситио. Хајде да прихватимо једни друге носе, не разликују "(Бухари 3038, Муслим: Не 4526).
_________
"Заиста, религија је једноставна. Особа која је тешко направити непотребно веру, религија његове воље да победи. (То је, људи ће напустити поражена режим.) Дакле, ако сте на правом путу (молитвом) да траже средњи курс. Узмеш добре вести. И би вече и би јутро, молитва ноћу може да вам помогне кроз. "(Бухари)

No comments:

Post a Comment