Monday, December 28, 2015

Q: Dai religie en geen religie te accepteren emotioneel gericht op stevigheid en overdrijving tonen. Wat is het nut van de religie?



____
De overdrijving in de religie zijn niet geldig. Passie om de beste te zijn, maar de wet moet de teugels hebben. Anders wordt de snelheid van de stormen kunnen terrorisme en vernauwing te verslaan. Dat is de reden waarom Allah de excessen van religie is verboden.
_________
"O granthadharigana! Je hoeft niet meer bedragen dan de grenzen in uw religie en niet een leugen dan de waarheid over Allah niet vertellen. "(Soera nisah 171)
_________
"Zeg: 'O Divine granthadharigana! Je hoeft niet meer bedragen dan de grenzen van je religie, en dat de mensen op een dwaalspoor zijn gegaan vóór en misleid veel en zijn afgedwaald van het rechte pad, niet volgen hun grillen en verlangens. "(Soera 77, vers maidahah)
_________
Hij is vergelijkbaar met de religie van de wereld is gekomen om de limiet overschrijdt. Zijn Profeet (vrede zij met hem) zei tegen bandaganake en geloven,
_________
"Zo zijn ze benoemd, en de mensen die zijn zo sterk (in het geloof) is met u bekeren en niet overtreedt. Sterker nog, hij was de activiteit van de juiste. (Surah Hud, vers 112)
_________
De Profeet (vrede zij met hem) zei: "Blijf weg van religie overboden. Mensen voordat je werd verwoest door overdrijving in de religie .. "(ahamadah 1854, nr 3029 Ibn Majah, Hakim en anderen)
_________
De Profeet (vrede zij met hem) zei daiderake religie, "het makkelijker, niet moeilijker te doen. Geef blijde tijding, niet te worden gevoed. Laten we accepteren elkaar omgaan, verschilt niet "(Bukhari 3038, Muslim: No. 4526).
_________
"Inderdaad, de godsdienst is eenvoudig. De persoon die is moeilijk om onnodige religie te maken, de religie van zijn wil om te winnen. (Dat is, zullen de mensen het verslagen regime te verlaten.) Dus als je op de juiste manier (aanbidding) om een ​​middenweg te zoeken. Je neemt het goede nieuws. En de avond en het ochtendgebed in de nacht kunt u helpen door. "(Bukhari)

No comments:

Post a Comment