Monday, December 28, 2015

Q: Dai religie și nici o religie nu să accepte adaptate emoțional pentru a arăta fermitate și exagerare. Care este punctul de religie?



____
Exagerarea în religia nu sunt valabile. Pasiunea de a fi cel mai bun, dar legea ar trebui să aibă frâiele. În caz contrar, viteza de furtuni ar putea învinge terorismul și îngustarea. Acesta este motivul pentru Allah a interzis excesele de religie.
_________
"O granthadharigana! Tu nu depășesc limitele din religia ta si nu spun o minciuna decât adevărul despre Dumnezeu. "(Sura nisah 171)
_________
"Spune:" O, granthadharigana Divine! Tu nu depășesc limitele religia ta, și că oamenii s-au rătăcit înainte și induși în eroare mulți și-au abătut de la calea cea dreaptă, nu urmați capriciile și dorințele lor. "(Sura 77, versetul maidahah)
_________
El este similar cu religia lumii a ajuns să depășească limita. Profetul (pacea fie asupra lui) a spus lui bandaganake și crezând,
_________
"Așa că ei sunt numiți, și oamenii care sunt atât de puternice (în credință) este cu voi pocăi și nu încălca. Într-adevăr, el a fost activitatea în mod corespunzător. (Sura Hud, versetul 112)
_________
Profetul (pacea fie asupra lui) a spus: "Tu stai departe de religie supralicitat. Oamenii înaintea ta au fost distruse din cauza exagerare în religie .. "(ahamadah 1854 Nr 3029 Ibn Majah, Hakim și altele)
_________
Profetul (pacea fie asupra lui) a spus daiderake religie, "cu atât mai ușor, nu mai greu de facut. Dă vestea cea bună, să nu fie hrănite. Să ne acceptăm unii pe alții să facă față, nu diferă "(Bukhari 3038, Muslim: Nu 4526).
_________
"Într-adevăr, religia este simplu. Persoana care este dificil de a face religie inutile, religia voinței sale de a câștiga. (Asta este, oamenii vor părăsi regimul învins.) Deci, dacă sunteți în mod corect (cult) să caute o cale de mijloc. Iei o veste bună. Și a fost seară și rugăciunea de dimineață pe timp de noapte s-ar putea ajuta, prin. "(Bukhari)

No comments:

Post a Comment