Friday, August 19, 2016

Obligatoriu păstrează barba




Assalamualaikum.
Obligatoriu păstrează barba
=============
În țara noastră, există o concepție greșită despre a păstra o barbă, și ea este-
Păstra circumcizia dari; Prin urmare, dacă nu există bine și nu există nici o problemă în cazul în care o barbă, circumcizia este realizată și ce nu. "
În mod incontestabil, este complet o concepție greșită.
Atotputernicul Allah spune:
وما آتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا واتقوا الله إن الله شديد العقاب
Și orice Mesagerul îți dă, îl acceptă, și tot ce îți interzice să se abțină de la ea, și se tem de Allah pentru Allah este strict în pedeapsă.
[Al-Hashr, 59/7]
Mesagerul lui Allah a spus ﷺ,
أحفوا الشوارب وأعفوا اللحى
Tomara tăiat mustață și lăsați barba să crească. [Muslim H / 488]
Versetul de mai sus din Coran marele univers, "Amin Profetul ﷺ a dat o pedeapsă severă, dacă nu păstrați-l spune. Mesagerul lui Allah ﷺ a spus, și barba lungă de profet al poruncilor lui Dumnezeu trebuie să fie considerată obligatorie, prin urmare, barba obligatorie.
.
Așa că, în ciuda interzicerii Mesagerul lui Allah ﷺ, care sunt în mod constant Dari ras, este vorba, este de aproximativ 4 ore pe zi ... ei nu pot ști că sunteți implicat în păcatul poeților! Din cauza ta, Mesagerul lui Allah a spus ﷺ că interdicțiile au ignorat rezultatele care vor exista in fata in 4 ore.
-
Ce crezi că bătrânul nu va muri înainte. Gândește-te, dacă ai murit chiar acum, sau a murit în dimineața sau seara ... apoi a murit parasu în Ziua Judecății va tine fără barbă, atunci ce va raspundeti la Dumnezeu, atunci când el va dori să știe,
Am ras barba Profetului nu a fost lăsat să facă, de ce te ferește
Nu ai auzit?
-
Așa că vă rugăm să mergeți mai departe și pocăință astăzi; Vă rugăm să pocăință acum. În caz contrar, așteptați pentru Ziua Învierii, Allah este severă în pedeapsă.

No comments:

Post a Comment