Friday, August 19, 2016

Verplicht houden baard




Assalamualaikum.
Verplicht houden baard
=============
In ons land is er een misvatting over om een ​​baard te houden, en het is-
Houd Dari besnijdenis; Dat, wanneer er een goede en er is geen probleem als een baard, een besnijdenis wordt uitgevoerd en welke niet. "
Zonder twijfel, het is volledig een misvatting.
Allah zegt:
وما آتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا واتقوا الله إن الله شديد العقاب
En wat de Boodschapper geeft u, accepteer het, en wat hij verbiedt u onthouden van, en vreest Allah, Allah is streng in het straffen.
[Al-Hasjr, 59/7]
De Boodschapper van Allah ﷺ zei:
أحفوا الشوارب وأعفوا اللحى
Tomara gesneden snor en laat de baard groeien. [Sahih Muslim H / 488]
Het bovenstaande vers van de Koran het grote universum, "Amin Profeet ﷺ heeft zware straffen gegeven als we niet houden het zegt. De Boodschapper van Allah ﷺ gezegd, en de lange baard van de profeet van Gods geboden moeten verplicht worden beschouwd, daarom verplicht baard.
.
Dus, ondanks het verbod van de Boodschapper van Allah ﷺ, die voortdurend dari worden geschoren, het is over, het is ongeveer 4 uur per dag ... ze kunnen niet weten dat je betrokken bent bij de zonde van dichters! Because of you, Boodschapper van Allah ﷺ zei dat verbod negeerde waarvan de resultaten zal bestaan ​​in je gezicht 4 uur.
-
Wat denk je dat de oude man niet zou voordat je sterft. Stel je voor, als je nu dood, of stierven in de ochtend of in de avond ... stierf Parasu de Dag der Opstanding zult gij zonder baard, wat dan zal je antwoord aan God, toen hij zal willen weten,
Ik schoor de baard van de profeet mocht niet doen, waarom denk je verhoede dat
Heb je niet gehoord?
-
Dus ga je gang en berouw vandaag; Gelieve bekering nu. Zo niet, wacht op de Dag der Opstanding, Allah is streng in het straffen.

No comments:

Post a Comment