Monday, October 19, 2015

Muzică și instrumente muzicale: perspectivă islamică




Muzică și instrumente muzicale: perspectivă islamică

Așa-numita societății moderne, muzica si instrumente muzicale ca admisibilă. Recitarea mai mult asculta melodiile artiștilor lor preferate ", cum ar fi o raritate. Și vreau să cred că Satan diavolul, robul lui Dumnezeu, de a fi departe de Coran.
___________
De aceea, Abu Bakr (ra :) ganabadyake Satana a cerut fluier • • • • comentariile sale...:
Laudă lui Allah credincioși al-lukamane sperând că noua la de azil din lume spune,
___________
Tosh acolo, omul care a cumpărat din neatenție obiecte de distracție pentru a vă distrage de la calea lui Allah. Sura Luqman: 6
___________
Apocalipsa Nuyule a versetului, se spune, îndeplinind jurământ bin Haris sclavul cumpărat de o cântăreață din străinătate, a fost numit la muzică. Dacă doriți să auzi cântecul în cadrul ședinței din Coran, a spus el, și Muhammad a ordonat gayikake vă recite Coranul, rugăciune, post și sacrificiul de a da viața pentru a religiei. Mă doare numai necazuri. În schimb, asculta muzică și de a se bucura de viata. Maariphula Quran 7/4
___________
În acest context, Allah a dezvăluit versetele.
___________
Există și alte versete din Coran, diavolul-diavolul să înșele copiii lui Adam, și Allah a prezentat araji spus Iblis, de vocea ta dat aparțin cine. Al-Isra: 64
___________
Abdullah bin Abbas interpretat. Apelul la păcatele tuturor zgomotul atât de rău. Rah celebru Tabie Mujahid. El a numit Diavolul aici a însemnat muzica si instrumente muzicale.
___________
Allama Ibn kaiyyima rah. El spune că păcatele chemarea la obiectul celor mai bune piese ale sale badyai. De aceea a fost numit vocea diavolului.
Igachatula lahaphana 1/199
___________
•. • •. • Alăptarea este suma apostolilor și succesorilor lor imediată, în conformitate cu # # cântec și muzicale. Și anume:
A) sursa de niphaka
B) motivarea jagratakari sexuală
C) acoperire pe creier
D) ar plăcea baschet în Coran
E) despre Hereafter Rooter
F) de păcatul care a cauzat atragerea
G) sensibilizare campanie binastakari-igachatula lahaphana 1/187
___________
De fapt, atât de mult încât efectele nocive ale instrumentelor muzicale, nu este permis pentru necesitatea de a găsi un document separat. Fără a aduce atingere multe tradiții ale Profetului sa dovedit.
___________
Hadith comentariu
___________
Afaceri și practica ilegală a cântând cântece și apelarea Profetul a spus: MET
___________
Cantaretul (servitoare) nu se vând și nu le dau lecții de muzică. Și acestea nu sunt bune pentru orice afacere. Cu siguranță, pentru a obține valoarea harama-Jami Tirmidhi: 1282; Ibn Majah Hadith: 2168
___________
Muzica și instrumentele pentru a crea o piață de milioane de dolari sunt investite. Păstrați în minte, ceea ce face toate tradițiile Profetului sunt interzise.
___________
Profetul a spus să-mi, unii oameni beau alcool, se va schimba numele. Și pe capetele lor, cantand la instrumente muzicale și cântece cântând va fi femei. Dibena-Sunan Ibn Majah le dhbasiye Allah pe pământ, Hadith: 4020; Hadith Sahih Ibn Hibban: 6758
___________
Abdullah bin Mas'ud a spus. El a spus, cum ar fi apa (sol), care produce stelele, ca piesa a inimii niphaka it.-igachatula lahaphana 1/193; Tafsir Qurtubi 1,452
___________
Acum adevărul acestor cuvinte este clar ca lumina zilei. Extinderea masivă Musicale a inimii care a fost creat niphaka această sumă, ucenicii par a fi depășite în epoca de Islam și cântece, muzică, etc., care asociază bărbații și femeile par să fie legală.
___________
Sahih Bukhari, Profetul a spus, câte echipe vor fi create în cursul de adepți mei, care comit adulter, haine de mătase, alcool și instrumente muzicale sunt permise. Sahih Bukhari - 5590
___________
Ahmad Hadith, Profetul a spus,
___________
Un îndrumare și o milă de cei care cred Allah mine și muzical a trimis, regizat crucea și sistemul bilopasadhanera jaheli.
___________
Viața la ele în funcție de Hadith
___________
Rah mare Tabie Nafi său. Specificat în certificatul de autentic, a spus el, "bin Abdullah 'Umar cale. Am auzit sunetul exploziei. El a pus două degete în urechi. Unii l-au întrebat deoparte, O Nafi '! Încă auzi voci?
___________
Am spus da. Așa că am spus, el nu este auzit acum sa mutat la ureche și degetul și a spus, cândva în calea lui Allah cei care au auzit sunetul de flaut. Ahmad musanade Hadith: 4535; Sunan Abu Dawud Hadith: 4924 Marea Tabie rah Mujahid. Ibn Majah au o tradiție de Hadith: 1,901
___________
Cred că pentru un moment sunetul Profetului și companionii nu au fost dispuși să asculte vocea ibalisi putem arăta curajul să vorbească în favoarea a ceea ce?
___________
Nupur și ghunurera nu tolera tovarăși bajanadara zgomot. În cazul în care nu este irelevant la problema de muzică și instrumente?
___________
Sunan Abu Daud Nasa'i au descris, la o zi după Nupur bajanadara la Aishah Al-Aisha este o fată. El a spus, Să nu îndrăznești, nu-l taie, nu va intra în casa mea.
___________
Apoi el a spus: Mesagerul lui Allah, îngerii milei în casă, casa nu are un clopot-Sunan Abu Dawud Hadith: 4231; Sunan Sunan Hadith: Sahih Muslim a relatat de 5237,
___________
Profetul a spus, na, Baja, ghunura Satan badyayantra-Sahih Muslim Hadith: 2114
___________
Dacă aceasta este sunetul blând clopot-ghunurera de instrument muzical modern, este foarte ușor de înțeles ceea ce se spune.
___________
Frate musulman drag, să se pocăiască astăzi. Face o promisiune lui Dumnezeu, nu te conduce în viață indiferent de ziua a interdicției. Dumnezeu este iertător. Milostiv.

No comments:

Post a Comment