Monday, October 19, 2015

Muziek en muziekinstrumenten: Islamitische Perspectief




Muziek en muziekinstrumenten: Islamitische Perspectief

De zogenaamde moderne samenleving, de muziek en muziekinstrumenten als toegestaan. Het reciteren van de meer dan te luisteren naar nummers van hun favoriete artiesten 'als ongehoord. En ik wil dat je denkt dat Satan, de duivel, de dienaar van God, weg van de koran zijn.
___________
Dat is de reden waarom Abu Bakr (ra :) ganabadyake Satan fluitsignaal heeft opgeroepen • • • • Zijn commentaar...:
Alle lof komt Allah al-lukamane gelovigen hopen dat de next-to-zoekers van de wereld zegt,
___________
Tosh daar, de man die per ongeluk amusement objecten om je af te leiden van het pad van Allah gekocht. Sura Luqman: 6
___________
Nuyule openbaring van het vers, zo wordt gezegd, het vervullen van de gelofte bin Haris slaaf gekocht door een zanger uit het buitenland, werd hij benoemd tot muziek. Wilt u het lied in het gehoor van de Koran te lezen, zei hij, en Mohammed besteld gayikake u reciteren van de Koran, het gebed, vasten en het offer van het geven van hun leven aan religie. Het doet pijn alleen maar problemen. In plaats daarvan, naar muziek luisteren en genieten van het leven. Maariphula Koran 7/4
___________
In deze context, Allah openbaarde de verzen.
___________
Er zijn nog andere verzen in de Koran, de duivel-duivel aan de kinderen van Adam bedriegen, en Allah ingediend Araji zei Iblis, door uw stem struikelde behoren aan wie. Al-Isra: 64
___________
Abdullah bin Abbas geïnterpreteerd. De oproep om de zonden van al dat lawaai zo slecht. Rah beroemde Tabie Mujahid. Hij noemde de duivel hier is muziek en muziekinstrumenten betekende.
___________
Allama Ibn kaiyyima rah. Hij zegt dat de zonden van de oproep tot het object van zijn beste nummers badyai. Dat is waarom het is de stem van de duivel genoemd.
Igachatula lahaphana 1/199
___________
•. • •. • Borstvoeding is de som van de apostelen en hun onmiddellijke opvolgers, volgens de # # lied en musical. Namelijk:
A) de bron van niphaka
B) seksuele motivatie jagratakari
C) coating op de hersenen
D) zou basketbal liefde in de koran
E) over het Hiernamaals rooter
F) van de zonde, die de aantrekkelijkheid veroorzaakt
G) bewustmakingscampagne binastakari-igachatula lahaphana 1/187
___________
In feite, zo veel zelfs dat de schadelijke effecten van muziekinstrumenten, is het niet toegestaan ​​voor de noodzaak om een ​​afzonderlijk document te vinden. Niettegenstaande de vele tradities van de Profeet draaide het.
___________
Hadith commentaar
___________
Zakelijke en onwettige praktijk van het zingen van liederen en het aanroepen van de profeet zei: BMO
___________
De zanger (meid) niet te verkopen en ze niet muzieklessen geven. En deze zijn niet goed voor elk bedrijf. Zeker, om de waarde van harama-Jami Tirmidhi verkrijgen: 1282; Ibn Majah Hadith: 2168
___________
De muziek en de instrumenten om een ​​markt van miljoenen dollars te creëren worden geïnvesteerd. Houd in gedachten, het maken van alle van de overleveringen van de Profeet zijn verboden.
___________
De profeet had gezegd tegen mij, sommige mensen alcohol drinken, zal het de naam te veranderen. En op hun hoofden, het spelen van muziekinstrumenten en het zingen van liedjes zal zijn vrouwen. Dibena-Sunan Ibn Majah hen dhbasiye Allah op aarde, Hadith: 4020; Hadith Sahih Ibn Hibban: 6758
___________
Abdullah bin Mas'oed zei. Hij zei, zoals water (bodem), dat produceert de sterren, zoals het lied van het hart niphaka it.-igachatula lahaphana 1/193; Tafsir Qurtubi 1452
___________
Nu de waarheid van deze woorden is zonneklaar. Musicale enorme uitbreiding van het hart dat is gemaakt niphaka dit bedrag, de discipelen lijkt achterhaald te zijn in het tijdperk van de islam en liederen, muziek, etc., associëren mannen en vrouwen lijken geoorloofd te zijn.
___________
Sahih Bukhari, de profeet had gezegd, hoeveel teams zullen worden gecreëerd in de loop van mijn volgelingen, die overspel, zijde kleding, alcohol en muziekinstrumenten te plegen worden toegestaan. Sahih Bukhari - 5590
___________
Ahmad Hadith, de profeet had gezegd,
___________
Een leiding en een genade voor degenen die Allah geloven heeft mij en de muzikale gestuurd, gericht het kruis en jaheli bilopasadhanera systeem.
___________
Leven om ze in het licht van de Hadith
___________
Grote Tabie zijn Nafi 'Rah. In het certificaat van de authentieke opgegeven, zei hij, 'Abdullah bin' Umar pad. Hoorde het geluid van de ontploffing. Hij stak twee vingers in de oren. Sommigen vroegen hem weg, O Nafi '! Toch hoor stemmen?
___________
Ik zei ja. Dus ik zei, nu wordt gehoord en verwijder de vingers van zijn oren en zei, ergens in de weg van Allah degenen die het geluid van de fluit had gehoord. Ahmad musanade Hadith: 4535; Sunan Abu Dawud Hadith: 4924 Great Tabie rah Mujahid. Ibn Majah hebben een traditie van de Hadith geweest: 1901
___________
Ik denk dat voor een moment dat het geluid van de profeet en de metgezellen waren niet bereid om de stem van de ibalisi kunnen we de moed in het voordeel van wat te spreken tonen te horen?
___________
Nupur en ghunurera geen lawaai bajanadara metgezellen tolereren. Als het niet relevant voor de vraag van de muziek en instrumenten?
___________
Sunan Abu Daud Nasa'i hebben beschreven, een dag na Nupur bajanadara aan Aisha Al-Aisha is een meisje. Hij zei: Waag het niet, niet afsnijden zal mijn huis niet in.
___________
Toen zei hij: De Boodschapper van Allah, de engelen van barmhartigheid in het huis, is het huis niet een bel-Sunan Abu Dawud Hadith hebben: 4231; Sunan Sunan Hadith: Sahih Muslim overgeleverd door 5237,
___________
De profeet had gezegd, na, Baja, ghunura Satan badyayantra-Sahih Muslim Hadith: 2114
___________
Als dit is het geluid van zachte bell-ghunurera van de moderne muziekinstrument is zeer gemakkelijk te begrijpen wat er wordt gezegd.
___________
Lieve moslim broeder, om zich te bekeren vandaag. Een belofte aan God, niet jezelf te voeren in het leven, ongeacht de dag van het verbod. God is vergevingsgezind. De Genadevolle.

No comments:

Post a Comment