Monday, October 26, 2015

Ziua de naștere a Islamului sunt de acord ???




Ziua de naștere a Islamului sunt de acord ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Astăzi este ziua de naștere a societății noastre a devenit o modă. Dar ziua de naștere a Islamului este total interzisa. În Islam, nu este nimic pentru a sărbători ziua de naștere. Ziua ta, nici o zi căsătorie, deces, etc. Orice se întâmplă, nu este permis să facă acest lucru în orice zi.
===========
În primul rând karanah
===========
Aceasta este binevoitor al respectării zilei. Proprietarul bunăstarea gazdelor mari. Prin urmare, nu are o modalitate de a determina care găzduiește nu se poate realiza. Cu toate acestea, bunăstarea zilei, Sperăm că sunteți păstrarea să se eschiveze.
_____________________
Trimisul lui Allah (pacea fie asupra lui) a spus: semne de idei rele sau rele care omul are nevoie de propria sa, el practic a dat departe de a se eschiveze responsabilitatea și datoria. (Musnad ahamadah 2,220)
_____________________
Nimeni nu intervievați pentru sfatul sincer nu respecta ziua. Dacă veți face acest lucru toată ziua cu ei a fost întrebarea ?? Există un singur răspuns pentru a le urmări în cultură străină ASABE.
_____________________
ﷺ profetul spune că națiunile vor emula acea persoană, el va fi considerat unul dintre națiunii "(Abu Dawood H / 4031).
_____________________
Pentru a sărbători ziua de naștere a religiei creștine urmați. Au început prima zi de naștere yisukhristera și încă. Și dacă le urmezi, având locul de foc, observând cum știi!
===========
Cea de a doua karanah
===========
Ziua a doua a treia zi, altele decât Islamul, este interzisa emanetei.
_____________________
Anas (RA) a spus: "Trimisul lui Allah (pacea fie asupra lui) a venit la Medina și a văzut că doi dintre oamenii din Medina Eid (Happy Day) se observă. Ea a văzut Profetul (pacea fie asupra lui) a spus, cu două zile, astfel încât să joace vârstă jahiliyatera, distracție acum Aceste zile, în loc de Dumnezeu
El a avut de două zile bune de Eid-ul Fitr-și Eid-ul-Azha zi. (Abu Dawud: 1004, nasai: Sahih Hadith 1555)
_____________________
Având în vedere că Trimisul lui Allah (pacea fie asupra lui) pentru a schimba zilele artificial Allah a dat două zile bune, astfel încât orice altă zi emanetei a fost anulat.
_____________________
Deci, nu este permis pentru musulmani pentru a observa orice altă zi, fie că este vorba o zi de naștere, o zi de doliu, Ziua Mamei, Ziua Victoriei, de Anul Nou, etc. Orice se întâmplă, nu poate fi respectat.
============
Cea de a treia karanah
============
Acest tip este tipul de zi nici unul dintre ele sunt culturii musulmane. Cultura musulmană, dar dacă acestea au fost, s-ar fi sarbatorit tovarășii lui de atunci. Din moment ce ei nu știu dacă cultura musulmană care va însemna necredincioșilor au venit din cultura păgână a popoarelor din aceste ținuturi.
_____________________
Povestita de 'Abdullah bin' Amr bin Al-R pacea Profetul fie asupra lui, că omul a fost făcut în casa din țara păgâni, care a murit în ziua de Crăciun, și învierea Sa va fi cu ei. (Sunane baihakih 234)
_____________________
Profetul Muhammad (ﷺ) a spus, "Cine act negativ, în conformitate cu Sunnah, el este unul dintre noi." (Tbabarani, silasilaha sahihaha nr 2194)
"Sunnah noastra de ele (politeiști), spre deosebire de Sunnah." (Baihaqi 5125, silasilaha sahihaha 2194)
_____________________
Saobana (R :) Sf Profetul a spus: "Cred că majoritatea oamenilor sunt mult mai frica de a fi unul dintre liderii de clasă și savanți. Curând, unii oameni din comunitatea mea a idolatrie. Și foarte curând pot fi amestecate cu bijatidera unii oameni." [Ibn majahah 3952. Kar Di semnătură]
_____________________
Abu Saeed Khudri (ra). Raportat. Profetul (e.) A spus, "Ei bine, desigur ai înainte de procesul bighate bighate de luare a deciziilor, va simula de mână. Chiar dacă au guisapera în groapă, atunci nu veți le imita. Am spus: O, Trimis al lui Allah (Pacea.)! Care sunt evreii și creștinii? El (. Pacea) a spus: Cine? "- [Sahihula Bukhari 732]
=========================
În schimb, vom fi atenți să nu ??
=========================
După ce cred că este, acestea vor fi numărate cu festivitățile ziua de naștere a în Ziua Învierii, cine altcineva ??? Care vor fi incluse în ???
Nihscaya fi printre neamuri .. Și printre națiunile combustibilului focul adresa ta ..
_____________________
Deci, la toate solicitările! Ca un musulman, ca și necredincioși dacă nu urmează Profetul (pacea fie asupra lui) - să urmeze. Am înșelat lumea nu fac combustibilul de iadului.
_____________________
--- Allah a spus: "Am un bun exemplu în Profetul Profetul." [Surah Al-Ahzab, versetul No. 1]
_____________________
Deci, este nevoie să spunem, este obligatoriu pentru toți musulmanii să boicoteze cultura popoarelor terenurilor. Prin urmare, musulmanii și focul iadului în paradis să trăiască în speranța că se întorc la Dumnezeu și Profetul Lui.
_____________________
Allah ne ghida pe deplin, de a accepta Islamul astfel cum este prevăzut în grădinile de acordare fericire perpetuă ..

No comments:

Post a Comment