Monday, December 28, 2015

Fråga: Dai religion och ingen religion att acceptera känslomässigt inriktad på att visa fasthet och överdrift. Vad är poängen med religion?



____
Den överdrift i religionen inte är giltiga. Passion för att bli bäst, men lagen ska ha tyglarna. Annars hastighet av stormarna kunde besegra terrorism och förträngning. Det är därför som Allah har förbjudit överdrifter av religion.
_________
"O granthadharigana! Du behöver inte överskrider gränserna i din religion och inte ljuga än sanningen om Gud. "(Sura nisah 171)
_________
"Säg," O Divine granthadharigana! Du behöver inte överskrida gränserna för er religion, och att människor har gått vilse innan och vilselett många och har avvikit från den rätta vägen, inte följer sina nycker och önskningar. "(Sura 77, vers maidahah)
_________
Han liknar religion världen har kommit att överskrida gränsvärdet. Hans Profet (frid vare med honom) sa till bandaganake och tro,
_________
"Så de utses, och de människor som är så stark (i tron) är med dig ångrar och inte överträda. I själva verket var han aktiviteten på rätt sätt. (Sura Hud, vers 112)
_________
Profeten (frid vare med honom) sa: "Du hålla sig borta från religionen överbjuden. Människor innan du förstördes på grund av överdrift i religionen .. "(ahamadah 1854, nr 3029 Ibn Majah, Hakim och andra)
_________
Profeten (frid vare med honom) sade daiderake religion, "desto lättare, inte svårare att göra. Ge glada budskapet, inte matas upp. Låt oss acceptera varandra klara, skiljer sig inte "(Bukhari 3038, Muslim: Nej 4526).
_________
"Sannerligen, är religion enkelt. Den person som är svårt att göra onödiga religion, att religionen av hans vilja att vinna. (Det vill säga, kommer människor att lämna den besegrade regimen.) Så om du är på rätt sätt (dyrkan) för att söka en medelväg. Du tar de goda nyheterna. Och på kvällen och morgonbönen på kvällen kan hjälpa dig igenom. "(Bukhari)

No comments:

Post a Comment