Monday, December 28, 2015

S: Dai din ve hiçbir din duygusal sıkılığını ve abartma göstermek yönelik kabul edin için. Dinin anlamı nedir?



____
Din abartı geçerli değildir. Tutku en iyi olmak için, ama hukuk dizginleri olmalıdır. Aksi takdirde fırtınaların hız terör ve daralma yenilgi olabilir. Allah dinin aşırılıkları yasak neden olduğunu.
_________
"Ey granthadharigana! Sen din sınırlarını aşmamasını ve Allah hakkında gerçeği daha yalan söyleme. "(Yasin Suresi nisah 171)
_________
"De ki, 'Ey İlahi granthadharigana! Onların kaprislere ve arzularını takip etmeyin, sizin din sınırlarını aşmamasını ve birçok yanıltılmış ve doğru yoldan sapmış önce insanlar yoldan gitmiş söyledi. "(Yasin Suresi 77, ayet maidahah)
_________
Dünyada dini sınırını aşan geldi için o benzer. Onun Peygamber (sav), bandaganake ve mümin dedi
_________
"Böylece tayin ve tövbe ve taşkınlık yok olan (Faith) çok güçlü insanlar vardır. Nitekim, o düzgün etkinlik oldu. (Hud Suresi, ayet 112)
_________
Peygamber (sav) Sen uzakta artırmak dinden uzak kalmak "dedi. Sizden önce insanlar yüzünden din abartı imha edildi .. "(1854 ahamadah, No: 3029 İbn Mâce, Hakim ve diğerleri)
_________
Peygamber (sav) yapmak için daiderake din, "kolay değil zor dedi. Müjdelemek, bıkmış olmayın. Bizi farklı değildir başka baş birini kabul edelim "(Buhari 3038, Müslim: Hayır 4526).
_________
"Gerçekten de, din basittir. Gereksiz din yapmak zordur kişi, onun iradesinin dini kazanmak için. (Olan bu insanlar. Mağlup rejimi bırakacaktır) Yani doğru yolu (ibadet) ise orta kursu aramaya. Sen iyi bir haber almak. Ve akşam ve geceleri sabah namazı sırasında size yardımcı olabilir. "(Buhari)

No comments:

Post a Comment