Friday, August 19, 2016

Υποχρεωτικός κρατήσει τα γένια




AssalamuAlaikum.
Υποχρεωτικός κρατήσει τα γένια
=============
Στη χώρα μας, υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με να κρατήσει μια γενειάδα, και είναι-
Κρατήστε dari περιτομή? Ως εκ τούτου, εκτός και αν υπάρχει καλή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν μια γενειάδα, η περιτομή γίνεται και τι όχι. "
Αναμφισβήτητα, είναι εντελώς μια παρανόηση.
Παντοδύναμος Αλλάχ λέει:
وما آتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا واتقوا الله إن الله شديد العقاب
Και ανεξάρτητα από το Messenger σας δίνει, το δεχτεί? Και ό, τι σας απαγορεύει να απέχουν από αυτό, και φοβούνται τον Αλλάχ για τον Αλλάχ είναι αυστηρή στην τιμωρία.
[Al-Hashr, 59/7]
Ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ ﷺ είπε,
أحفوا الشوارب وأعفوا اللحى
Τομαρά έκοψε μουστάκι και αφήστε το μούσι μεγαλώνουν. [Sahih μουσουλμανικές H / 488]
Η παραπάνω στίχος του Κορανίου το μεγάλο σύμπαν, "Amin Προφήτης ﷺ έδωσε αυστηρή τιμωρία, αν δεν κρατήσει λέει. Ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ ﷺ είπε, και το μακρύ μούσι του Προφήτη του εντολές του Θεού, πρέπει να θεωρηθεί υποχρεωτική, ως εκ τούτου, υποχρεωτική γενειάδα.
.
Έτσι, παρά την απαγόρευση της Messenger του Αλλάχ ﷺ, οι οποίοι συνεχώς dari το ξυρισμένο, είναι περίπου, είναι περίπου 4 ώρες την ημέρα ... μπορεί να μην γνωρίζουν ότι είστε συμμετέχουν στην αμαρτία των ποιητών! Λόγω σας, Αγγελιοφόρος του Αλλάχ ﷺ δήλωσε ότι οι απαγορεύσεις αγνοηθούν τα αποτελέσματα των οποίων θα υπάρχουν στο πρόσωπό σας 4 ώρες.
-
Τι νομίζετε ότι ο γέρος δεν θα πεθάνει πριν από εσάς. Απλά σκεφτείτε, αν πεθάνει τώρα, ή έχασαν τη ζωή τους το πρωί ή το βράδυ ... τότε πέθανε parasu την Ημέρα της Κρίσης θα σας χωρίς γένια, τότε τι θα απαντήσει στο Θεό όταν θα θέλουν να γνωρίζουν,
Εγώ ξυρισμένο το μούσι του Προφήτη δεν επιτρέπεται να κάνει, γιατί απαγορεύουν ότι
Μην ακούς;
-
Επομένως, σας παρακαλώ προχωρήστε και μετάνοια σήμερα? Παρακαλούμε μετάνοια τώρα. Διαφορετικά, περιμένετε για την Ημέρα της Ανάστασης, ο Αλλάχ είναι σοβαρή σε τιμωρία.

No comments:

Post a Comment