Monday, October 19, 2015

Musik och musikinstrument: islamiskt perspektiv




Musik och musikinstrument: islamiskt perspektiv

Den så kallade moderna samhälle, musik och musikinstrument som tillåtet. Recitationen av mer än att lyssna på sina favoritartister "låtar som obefintliga. Och jag vill att du ska tro att Satan djävulen, att Guds tjänare vara borta från Koranen.
___________
Det är därför Abu Bakr (ra :) ganabadyake Satan har kallat visselpipa • • • • Dess kommentar...:
Prisad vare Allah al-lukamane troende hoppas nästa-to-sökare av världen säger,
___________
Tosh där mannen som av misstag köpt nöjesobjekt att avleda dig från Allahs väg. Sura Luqman: 6
___________
Nuyule uppenbarelsen av versen, sägs det, att uppfylla löftet bin Haris slav köps av en sångerska från utlandet, utnämndes han till musik. Om du vill läsa låt i utfrågningen av Koranen, sade han, och Muhammed beordrade gayikake du recitera Koranen, bön, fasta och uppoffring att ge sina liv till religionen. Det gör ont bara problem. Istället, lyssna på musik och njuta av livet. Maariphula Koranen 7/4
___________
I detta sammanhang avslöjade Allah verserna.
___________
Det finns andra verser i Koranen, djävulen-djävulen att lura Adams barn, och Allah har lagt fram Araji sade Iblis, av din röst snubblade tillhör vem. Al-Isra: 64
___________
Abdullah bin Abbas tolkas. Anropet till synder alla bullret så ont. Rah berömda Tabie Mujahid. Han kallade djävulen här har inneburit musik och musikinstrument.
___________
Allamah Ibn kaiyyima rah. Han säger att de synder samtalet till objektet av hans bästa låtar badyai. Det är därför det har kallats röst djävulen.
Igachatula lahaphana 1/199
___________
•. • •. • Amning är summan av apostlarna och deras närmaste efterträdare, enligt # # sång och musikal. Nämligen:
A) källan till niphaka
B) sexuell motivation jagratakari
C) beläggning på hjärnan
D) skulle älska basket i Koranen
E) om Härefter rooter
F) av synden som orsakade attraktion
G) informationskampanj binastakari-igachatula lahaphana 1/187
___________
I själva verket, så mycket så att de skadliga effekterna av musikinstrument, är det inte tillåtet för behovet av att finna ett separat dokument. Trots de många traditioner av profeten vände det.
___________
Hadith kommentar
___________
Business och olaglig praxis sjunga sånger och kalla profeten sade: MET
___________
Sångaren (maid) inte säljer och inte ge dem musiklektioner. Och dessa är inte bra för alla företag. Visst, för att erhålla värdet av harama-Jami Tirmidhi: 1282; Ibn Majah Hadith: 2168
___________
Musiken och instrumenten för att skapa en marknad med miljontals dollar investeras. Tänk, att alla traditioner av profeten är förbjudna.
___________
Profeten hade sagt till mig, en del människor dricker alkohol, kommer det ändra namnet. Och på deras huvuden, spela musikinstrument och sjunga sånger kommer att vara kvinnor. Dibena-Sunan Ibn Majah dem dhbasiye Allah på jorden, Hadith: 4020; Hadith Sahih Ibn Hibban: 6758
___________
Abdullah bin Mas'ud sade. Han sade, såsom vatten (jord), producerar att stjärnorna, som hjärtats sång niphaka it.-igachatula lahaphana 1/193; Tafsir Qurtubi 1452
___________
Nu sanningen i dessa ord är solklart. Musicale massiv utbyggnad av hjärtat som har skapats niphaka detta belopp, lärjungarna verkar vara föråldrade i en tid präglad av islam och sånger, musik, etc., associerar män och kvinnor verkar vara laglig.
___________
Sahih Bukhari, profeten hade sagt, hur många lag kommer att skapas inom ramen för mina anhängare, som begår äktenskapsbrott, silke kläder, alkohol och musikinstrument skall tillåtas. Sahih Bukhari - 5590
___________
Ahmad Hadith, hade profeten sade,
___________
En vägledning och en nåd för de som tror Gud har sänt mig och musikal, riktade korset och jaheli bilopasadhanera systemet.
___________
Livet till dem i ljuset av Hadith
___________
Stora Tabie hans Nafi 'rah. Anges i intyget om äkta, sade han, 'Abdullah bin' Umar väg. Hört ljudet av tryckvågen. Han satte två fingrar i öronen. Några frågade honom bort, O Nafi '! Fortfarande höra röster?
___________
Jag sa ja. Så jag sa, nu hörs och ta sedan bort fingrarna från öronen och sade, någon gång i vägen för Allah dem som hade hört ljudet av flöjt. Ahmad musanade Hadith: 4535; Sunan Abu Dawud Hadith: 4924 Stora Tabie rah Mujahid. Ibn Majah har varit en tradition från Hadith: 1901
___________
Jag tror bara att för ett ögonblick ljudet av profeten och följeslagare inte var villiga att höra rösten av ibalisi vi kan visa modet att tala till förmån för vad?
___________
Nupur och ghunurera inte tolerera buller bajanadara följeslagare. Om det inte är irrelevant för frågan om musik och instrument?
___________
Sunan Abu Daud Nasa'i har beskrivit, en dag efter Nupur bajanadara till Aishah Al-Aisha är en flicka. Han sade, inte du vågar, inte klippa bort det kommer inte in i mitt hus.
___________
Sedan sade han: Allahs sändebud, änglar nåd in i huset, inte huset inte har en klock Sunan Abu Dawud Hadith: 4231; Sunan Sunan Hadith: Sahih Muslim berättad av 5237,
___________
Profeten hade sagt, na, Baja, ghunura Satan badyayantra-Sahih Muslim Hadith: 2114
___________
Om detta villkor är ljudet av milda klock ghunurera moderna musikinstrument är mycket lätt att förstå vad som sägs.
___________
Kära muslimska bror, att omvända sig i dag. Gör ett löfte till Gud, inte beter dig i livet oavsett dagen av förbudet. Gud är förlåtande. Barmhärtig.

No comments:

Post a Comment